Opinie Karnawałowe szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja także powinnam dzisiaj zakończyć te zabawy 191/250.Królowa rzuca różnymi dobrami z takich wartościowych to złapałam kupony na kombajn,SN,SP.Nie ewidencjonuję tego za każdym razem mam 1 trójząb,nie nastawiałam się na bieganie z koszykiem.

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bo to jest "limitowana królowa" , tzn limit dostępu do koszyków.

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

212/250 o godz.13 karmienie Prosiaka,czy uda się dzisiaj dotrzeć do końca ...hmmm...8)8)

4. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

U mnie aktualnie 188/250... Teoretycznie powinno się udać skończyć no ale różnie to bywa... Zobaczymy :)

5. mila68

mila68 Aktywny autor

do czego są te maski które się dostaje za zlecenia?

6. abask

abask Komandor forum

Też pytałam i teraz wiem.
    To są punkty postępu jak klikniesz na ten niebieski prezent na polanie eventowej. Trzeba mieć 250 kroków ( czyli w sumie tyle dostać masek za zrobione zlecenia) aby ukończyć event.

181/250

7. mila68

mila68 Aktywny autor

dzięki, tak myślałam , tylko chyba dopisuje z opuźnieniem, bo np teraz mi nie dopisało, może później

8. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Może uda się zdobyć drugie pnącze 168/250 walczymy

9. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

204/250 zostały ostatnie dwa prezenty:)

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

228/250 o 20 karmienie Prosiaka a o 19 Franka tylko zlecenia z rybami 8)8)

11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

197/250 widać światełko w tunelu xD

12. Pryku

Pryku Baron forum

Nie dadza sie nudzic... nie dosc ze 2 eventy i na "lewej" lace jak zwykle mi nie dolicza, to jeszcze express ;xx

13. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie 217\250 jutro powinnam zdobyć pnącze czego i wam życzę

14. Daisy44

Daisy44 Generał forum

221 na teraz. Zabrakło lizaków na cały komplet u prosiaka. Może uda się 250 dziś :music:8)

15. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

u mnie 181/ 250 i mam nadzieję, że event ukończę w całości. Prezenty od prosiaczka ciut lepsze niż daje Franek. Powodzenia wszystkim robiącym event

16. zletrafileskotku

zletrafileskotku Książę forum

186/250 i za chwilę nowe zlecenia-jest dobrze :)

17. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

207/250 za godzinę zbiór ziela a za 4h nowe zadania.

Przez cały wczorajszy dzień byłam wyrzucana z Forum:sleepy: z trudem oznaczałam posty i co dzisiaj widzę wszystkie nieoznaczone.Poprawiłam , mam nadzieję,że nic już ich nie wykasuje.:cry:

18. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

225 za trzy godziny nowe

19. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

210/250 powolutku do przodu...dzisiaj/za 2 godz/ jeszcze jeden zbiór;)

20. .elom.

.elom. Ekspert forum

Chura -- zapowiedz moderatora jest taka że królowa powróci w następnym odcinku do starej mechaniki , a było tak - siejesz odpowiednią ilość roślin i do koszyka łapiesz to co ci najbardziej odpowiada . Programista który to wymyślił , poszedł pewnie na skróty i teraz w domu nie śpi .Przed laty wyczytałem taką wiadomość że taki szpec przed wprowadzeniem do gry swojego pomysłu najpierw musi go przedstawić szefowstwu - szefom . Moje pytanie jest następujące , kto ich pilnuje ? Jak wróci stara mechanika to dopiero pokażę jakiego mam pałera .