Opinie Karnawałowe szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. [andy74]

[andy74] Aktywny autor

A ja dostałem z całego pola 31 i 35 palet. Wczoraj miałem wątpliwości czy skończę ale jak nic nie stanie na przeszkodzie to się uda.
    Stan na teraz 101/250.

2. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Skąd wątpliwości przy 101/250 ?? Mam 66 / 250 i to jest normalny stan gdy nie było zakupów. Po zbiorach 78/250

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2025
  3. alexander56

alexander56 Generał forum

U mnie na ten moment 123 /250 , czyli niemal półmetek :p;)

4. szary_ludzik

szary_ludzik Analityk forum

77/250
    Pole odblokowane, teraz tylko zbierać, oddawać i złapać pierwsze pnącze, a reszta, jak się uda to fajnie.
    Z dwóch prosiaczkowych łapanek nie udało się zdobyć kombajnu. :(

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nowy obszar jednak już odblokowany:D Ale oba badyle pół na półxD:cry:xD A w sumie nawet to nie8)

6. sun82

sun82 Okazjonalny autor

Ja mam 84/250 i planuję skończyć w całości :)

7. wieslawap

wieslawap Czeladnik forum

A ktoś wie gdzie zdobyć/ Afelande sterczącom/_

8. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

W drugiej komnacie świątyni małp ;)

9. wieslawap

wieslawap Czeladnik forum

znalazłam =temat zakończony

10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Pierwszy rząd odpaliłam wczoraj, mój postęp na chwilę obecną 86/250, ciągle mi brakuje jak nie lizaków to fasoli, można oszaleć. Gorsze jest jeszcze to czekanie na nowe zlecenia.

11. hanpoc

hanpoc Czeladnik forum

Ja już na 134 poziomie ....

12. bogusiania

bogusiania Baron forum

Fasolki niestety już się skończyły, wczoraj dałam ostatnie, zostało 15 sztuk. Jednak z głównej wypadają ciągle cukierkowe rybki, więc będzie na więcej zleceń do Franka w slotach 3 i 4 oraz więcej o 4 pkt. Za 2 h będzie 118/250, pomału, ale coraz bliżej do ostatniego itemu do pnącza nr 2, do którego mam nadzieję dojść :)

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2025
  13. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Za godzinę dojrzeją mi lizaki, za dwie odnowią się zlecenia. Real mnie dociska jak cytrynkę xD, ale przynajmniej choróbsko odpuszcza:p Przez to wszystko mam dramatyczne poślizgi ze zbiorami i zleceniami. Plus jest taki, że właśnie mi się udało odblokować drugą część siewnego PST uff, może teraz trochę to wszystko przyspieszy:oops: U Franka, od następnych zleceń już tylko cukierkowe rybki. Fasolka wyszłaxD i to jakoś tak fajnie mi się rozsiało i wydało do zleceń, że zostało mi 13 sztuk fasolki :p Stan na chwilę obecną 102/250 no zobaczymy jak mi w weekend pójdzie

14. Lady_Ghost

Postęp 111/250 :)
    Lizaki posiane, następne zlecenia za 5 godzin, a zostały mi jeszcze 94 lizaki i 61 palet. Wygląda na to, że bez problemu ukończę event :D
    Brakuje mi jeszcze 139 punktów, a skoro można zgarnąć 48 punktów dziennie (4 od Franka + 12 od Prosiaka i tak 3 razy dziennie), to w poniedziałek powinno być po sprawie :music:
    Ja z kolei lubię eventy na PST (poza tym, że nie działają w apce mobilnej >:(), bo da się je zrobić bez dopalaczy, a tych bez PST zwykle nie udaje mi się ukończyć :p

15. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Robimy dalej 97/250 może się uda

16. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

A tak mi dobrze szło i już wiem, że nie skończę tego eventu:( Do tej pory nie mam odblokowanego pola, nie mogę skończyć żadnego zadania bo brakuje mi lizaków. Przechodzę za 2h z małych pól na mieszane...to był błąd robiąc tylko na mikro-.-
    I to by było na tyle z eventu, przykro:cry:

17. Lady_Ghost

Dasz radę! Jak odblokujesz całe pole, to będziesz mogła robić po 48 punktów dziennie przy 3 zleceniach. Lizaków wystarczy przy 4 zbiorach dziennie ;)
    W 5 dni można zdobyć aż 240 punktów, więc jest duża granica błędu :)

18. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Nie poddawaj się. może się uda. trzymam kciuki:)

19. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Najpierw posiałem, potem zacząłem oddawać w zleceniach i w sumie to zdenerwowałem się... :wuerg:xD A niech to z tym PST...

20. twardy81

twardy81 Forum Pro