Opinie Karnawałowe szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Aby zdobyć trójząb potrzeba zrobić całą misję 4/4 trzymaj lizaki na całość i jak odblokujesz dodatkowe pole możesz wtedy robić zadania nie kompletne ,te które ci pasują, a najlepiej to te które dają najwięcej punktów.

2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    Też tak macie, że czasami eventówka rośnie 4:30, a czasami 4:20 ? Niby mała różnica, a jednak dla mnie to niekiedy jeden zasiew więcej w ciągu doby.
    Oczywiście ustawiłam budzik w nocy (czego miałam nie robić), ale nawet nie pamiętam jak go wyłączyłam i nici ze zbioru xD
    Nie wiem jak niektórym udaje się noc w noc wstawać na zbiory przez całe dwa tygodnie o_O ja pewnie byłabym jak zombie.

3. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Młodszy ekspert

W nocy se wstałam misje Prosiaka pozamiatałam - całe poletko obsiałam, dwa zbiory mam za sobą 102/250:inlove:
    Frania slot 2/3/4 robię do czasu aż wystarczy fasolki na prawie 7 misji, cukierkowej ryby wystarczy na więcej bo leci cały czas, zobaczymy teraz Prosiaczka robię na bieżąco. Pierwsze pnącze zdobyte. Policzyłam tak + - 18 wpłat Franio + Prosiaczek zakładając 3 wpłaty na dobę po 17pkt powinno wyjść tylko trzeba czuwać może się uda, lecimy z tym koksem:D:D. Powodzenia dla graczy

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2025
  4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

U mnie 102/250 całe pole już pracuje na prosiaka a pozostał jeszcze zapas badyla dla Franka;)

5. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

Z pełnego pola różnych paletek 33 wylotki :)

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ewentówka z wodą i nawozem rośnie 4.20, ale czasem gra pokazuje inne cyferki, dopiero po przelogowaniu pokazuje się właściwą wartość.

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Wylotki się rozkręciły
    pola mieszane 40 palet

coś mi nie wyszło z zadaniami chyba :sleepy: 91 /250
    ale zdążę i zgarnę wsio co dają
    potem polecę zbierać cukierasy [​IMG]

8. sun82

sun82 Okazjonalny autor

z prosiaczkiem postęp przyspiesza, jedziemy dalej :)

9. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

I ja też mam wreszcie odblokowane całe polexD trochę mi zeszło ale za błędy trzeba płacić;) 96/250

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

115/250 teraz niestety ale zbiory wieczorem :( ,jeszcze chyba Franka dam radę nakarmić rybkami :p

11. malgos63

malgos63 Naśladowca mistrzów

Normalne to nie jest, ale w nocy wstałam, odblokowałam i obsiałam całe pole... :p
    Stan na teraz 96/250

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Tak Was czytam i na razie jestem daleko w tyle, bo nawet do 1 pnącza jeszcze trochę mi brakujexD:cry:xD A czasem siedzę po nocach, czasem nie:p;)

13. grania.

grania. Komisarz forum

W nocy nie wstawałam :p. Rano odblokowałam pole, teraz zebrałam lizaczki i po raz pierwszy obdarowałam prosiaka. Po zasianiu został mi się jeden lizak. Stan gry 86/250. Spokojnie zdążę. Przy 4 zasiewach dziennie będzie lizaków na 3 dostawy. Z wylotkami dla prosiaka może być problem bo potrzeba na 3 dostawy 102 sztuki. Ale jeszcze są cuksy dla Franka, damy radę , a w nocy to ja śpię - chyba, że pracuję to wtedy nocne zasiewy są jak najbardziej na topie. Ale ten tydzień i następny wysypiam się xD

14. Daisy44

Daisy44 Generał forum

111 pkt. Nie siedzę po nocach, :p ale pobudka o 4.30 w tym tygodniu pomaga;):D:inlove:

15. bogusiania

bogusiania Baron forum

Po porannym przebudzeniu udało się nazbierać lizaków i palet na tyle, żeby odblokować drugi obszar. Jeszcze z jednego obszaru wypadło 19 palet. 180 pól obsiane lizakami, więc pkt. będzie przybywało więcej i szybciej. Cukierkowych rybek jeszcze na około 20 zamówień. Godzina zleceń dla Franka i Prosiaczka na szczęście ta sama, tylko pamiętać o oddawaniu Frankowi do slotów 3 i 4. 102/250 pkt. Powodzenia dla farmerek i farmerów :)

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Od co najmniej pół godziny gra mi staje na 85%:mad::mad::mad:

EDIT: Pomarudzone i gra zaczęła działaćxD:cry:xD Palet na ten moment 68, ale całe PST będzie odblokowane dopiero wieczorem8)

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2025
  17. twardy81

twardy81 Forum Pro

88 nie ma kiedy pograć, pole całe odsłoniłem właśnie, czasu dużo więc spokojnie się zdąży

18. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Młodszy ekspert

A dlaczego tylko 3/4 slot u Frania jak masz fasolki to slot 2 też możesz wpłacać zawsze to +1pkt a i tak do niczego te fasolki nie są później potrzebne? Chyba się nie mylę:D

19. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Udało się . Dodatkowe pole odkryte,pnącze Nr 1 już wisi .Obecnie 95/250.Prosiaczek jednak przyspiesza:).Franek dostaje tylko cukierki bo nie mam na tyle fasolki:sleepy:.Mam nadzieję,że będzie dobrze.Wczoraj dopadło mnie jakieś czarnowidztwo.

20. madzikabadzi

madzikabadzi Okazjonalny autor

Mam prośbę czy można o palety poprosić. Bo u mnie czy duże, czy małe czy miks, 14-15 i tyle. Także jak komuś prezent zostaje to proszę o podrzucenie pod płot 8)8)8)

A w temacie to u mnie 93/250