Opinie Karnawałowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

stan 65/250 i 1h muszę czekać do zbioru, Ciekawe ile będzie wypadajek.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Tak, ALE... Dopiero po rozsiewie/rozsiewach lizaków;)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

przegapiłam 7 h-dalej muszę czekać 7 h??? o_O kończę,nie mam zamiaru się wkurzać na farmie,dosyć mam problemów w realu >:( powodzenia robiącym dalej :music:

4. malgos63

malgos63 Stały bywalec

Na jakich polach robicie drugi rozsiew lizaka?

5. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ja rozsiewam na dużych i patrząc po wpisach przy tych pozostanę. Nie ma sensu przechodzić na małe, z dużych miałam 20 wypadajek

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wszystkie ewenty na PST robię na dużych polach z uzupełnieniem mniejszymi. Na podstawie moich obserwacji nie ma to znaczenia czy duże czy małe pola.

7. Montwa

Montwa Baron forum

Zrobiłem próbę wylotkową. :)

Główne konto:
    - małe pola
    - na drzewie mądrości 30% z pucharów + JC
    - dało 23 wypadajki

Boczne konto:
    - małe pola
    - nic na drzewie mądrości
    - dało 15 wypadajek

Drugie boczne konto:
    - duże pola + średnie i małe po kątach
    - nic na drzewie mądrości
    - dało 13 wypadajek.

Wnioski wydają się być oczywiste - nie widać zasadniczo (nie pierwszy już zresztą raz) różnicy między małymi a dużymi polami.
    Za to widać ogromną różnicę przy wykorzystaniu dopalaczy do wylotek.
    A pewnie są do tego jakieś pnącza i ten item turbodynia (?) ale ja z nich nie korzystam

Aha - próba była przeprowadzona między 16:30 a 16:35.
    Informacja może okazać się cenna dla wyznawców teorii że rano lecą lepiej niż wieczorem albo odwrotnie. ;)

.

8. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

Z "Pogoni za tęczą " ( 24 tęcze ) :
    SN - 53
    SP - 22
    TNZ - 40
    PD - 47 589 300
    Skrzynka - 5 szt
    Pozostałych rzeczy nie liczyłam bo nie mają dla mnie większego znaczenia .
    Jak na królową mogłoby być lepiej , zbyt hojna nie jest , ale dobre i to , sztuka do sztuki i coś się uzbiera .

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

e tam chyba jednak będą duże /mieszane ;)

teraz zbiór dał 27 palet

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2025
  10. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Na małych!

11. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Potrezba 5 paleciaków , ktoś pomoze ?

12. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie z dużych, średnich + małych wypadło 19, więc jak to jest, to tajemnica poliszynela

13. Danuśka45

Danuśka45 Aktywny autor

poleciała

14. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Drugi rozsiew - 45 lizaków - na średnich polach, 5 lizaków na małych, 4 fasolki też na małych. Teraz palet wypadło 17 sztuk. 77/250 pkt. :)

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2025
  15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pierwsze pnącze moje.:)

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja dokładnie tak samo:)

17. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Udało wam się już zdobyć Trójząb? Po pierwszym rozmnożeniu dałam od razu na małe pola i nie zrobię przed nocą wszystkich zadań Prosiaka bo zabraknie mi lizaków:sleepy:
    75/250

18. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

Kurczę, nie miałam dostępu do farmy przez dwa dni i jestem dopiero na 42 kroku :oops: rozsiewam drugą roślinkę i biorę się do roboty, może jeszcze zdążę zdobyć pnącza :(

19. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wypadło mi dokładnie tyle samo.Mam 71/250 i sieję nadal te lizaki a postępów nie widać.Odnoszę wrażenie,że event stanął w miejscu.Może dopiero jutro odblokuję drugie pole,ale kiedy nasiać tyle roślin,żeby oddać prosiakowi i obsiać PST? Wypadajki słabo lecą do pnącza daleko.Nie chcę kupować kotwicy,tylko zdobyć ją w evencie jak przewiduje FAQ.

20. grania.

grania. Baron forum

69/250, drugi rozsiew lizaka i jak sobie liczę, żeby zdobyć trójząb potrzebny bedzie jeszcze jeden. rano posieje i potem gdzieś tam zbiorę, palet na pierwsze zadanie już mam i potem już będzie lizak na wszystkich polach. Nie chce ni się liczyć, ale wydzje mi się, że prosiaka robiąc trzy razy i Franka z wylotek powinno się uzbierać. Jutro może policzę,.

Edit: A jednak policzyłam - z jednego rzutu u prosiaka mam 12 pkt + 4 z wylotek u Franka, czyli 16 . 3 x dziennie to jest 48, brakuje mi 180 czyli 4 dni, biorąc pod uwagę przegapienie czegoś, wychodzi na to, że we wtorek koniec no i w zasadzie OK

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2025
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.