Opinie Karnawałowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelGina

AngelGina Generał forum

Nie mam głowy do tego, nie jestem w stanie policzyć ile zleceń dam radę wykonać i jakich, nie wiem, czy dam radę uzbierać roślinki i wypadajki dla Piekarskiego, żeby robić jego wszystkie zlecenia. Teraz już całkiem się pogubiłam i nie wiem, czy dam radę zdobyć pnącze i Piccola, bo na tym mi zależy, a do tego potrzeba ogrom punktów, a jak będą mi przepadać jakieś zadania u Prosiaka, bo np. nie uzbieram wypadajek na PST, a do tego zlecenia co 7 godzin, które też nie będę pilnowała z zegarkiem w ręku, jakoś to teraz czarno widzę :sleepy:
    Znowu się zastanawiam, czy mam robić tylko 2,3,4 zadania u Franka, czy to pierwsze też :oops:
    Event powinien być relaksem, a ja mam mętlik w głowie -.-

2. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Teraz już 4 bo zdobywasz punkty i dostajemy 2 tęcze zamiast jednej.:)

3. madzikabadzi

madzikabadzi Młodszy ekspert

Zakręcony ten event ale na od teraz lepiej realizować wszystkie, bo potem i tak trzeba będzie siać lizaki bo wymiana jest korzystniejsza.

Bo u prosiaka 12 punktów za komplet się zdobędzie.

4. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Trzymam mocno kciuki aby się powiodło, jeśli to są twoje najdłużej rosnące rośliny to je siej. Będzie dobrze.

5. Montwa

Montwa Baron forum

A na czym Ci zależy?
    Skoro zależy Ci na pnączu i picollo, to powinnaś robić tylko zadania 2, 3, 4 u Franka. :)

Robienie zlecenia nr 1 oddala Cię od pnącza i picollo.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    To co Ty proponujesz, Bogusiu, jest lepsze tylko dla osób, którym bardziej zależy na lataniu z koszyczkiem u królowej a nie na pnączu i picollo.
    ;)

.

6. bogusiak80

Dzisiaj pierwszy raz z rozpędu zrobiłam to 1-sze zadanie i wydawało mi się,że jak zdobyłam punkt to jest ok:)Trzymam się tego co podpowiadacie zdroworozsądkowo bo ja nie mam cierpliwości czekać tak długo.Na królową się zeźliłam bo miałam trochę uzbieranych tęczy a w zamian dostałam mnóstwo cukierków,lizaków i batoników:mad:.Naprawdę bryndza w tym łapaniu .Przemeblowywałam Farmę to miałam dużo czasu na zrobienie paru głupstw:cry:.Jutro już zegarek i normalne zajęcia.

7. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

Dziekuje bardzo za odpowiedz

8. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Rozegrane minigry dają cukierki i takie inne bonusy z łapanki, a czy jest gdzieś podgląd ogólnie ile czego zdobyłam na polu eventowym bo nijak nie ogarniam

9. bogusiak80

Kliknij w prezencik przy białym płotku obok stodoły.

10. madzikabadzi

Wskoczyłam na 121 poziom więc teraz mam te najdłużej rosnące. Więc i tak jestem lekko zdziwiona bo dla mnie to dużo :)
    Ja też się gubię, ale z rozpędu zrobiłam wszystkie u Franka, ale to nic, kolejne fasolki już rosną :)

Trochę mnie te batoniki i lizaki u królowej rozczarowały ale trudno, będę z tym koszyczkiem biegać.

11. rysio

rysio Półbóstwo forum

robic juz po 4 zlecenia u Franka czy nadal czekac, mam juz mentlik i sam nie wiem

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2025
  12. bogusiak80

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nawet spoko nagrody z pierwszego przejazdu IMO, więc dalej robię według Rysiowego planu:D

14. rysio

rysio Półbóstwo forum

a jak zdobyc trojzab robiec tylko po 3 zadania u Franka?

15. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Nie nie ten prezencik pokazuje postęp gry nie ile zdobyto z minigirek za tęcze a mi chodzi o te nagrody co łapiemy do koszyczka, wiem w stodole znajdę ale mi chodzi o pole eventowe czy tam jest podgląd

16. madzikabadzi

Drugi obszar będzie można odblokować dopiero od 06.03.2025 godz. 14:00, koszt 1 x Trójząb.

Za realizację kompletu zleceń Prosiaka otrzymacie nagrodę bonusową: 1 x Trójząb.

Tego nie wyczytałam nigdzie, otwiera się to okienko po każdej mini grze ale czy gdzieś można podejrzeć nie mam takiej informacji albo za długie to FAQ

17. bogusiak80

Jest tylko podgląd co możesz otrzymać kliknij w wóz karnawałowy lub zielony plusik ,otworzy się okienko a tam fioletowe pudełko klikniesz w znak zapytania i pokażą się potencjalne nagrody do zdobycia.

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2025
  18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Zdecydowanie zależy mi na pnączu i Piccolo, koszyczki to przy okazji.
    Dziękuję za wyjaśnienia, już wcześniej tę kwestię poruszaliśmy, ale w końcu sama zwątpiłam, czy to ta dobra dla mnie droga.
    Na ten moment mam 13 pkt. i za 20 minut nowe zlecenia, to trzymam się tego planu, co zamierzałam- robić 2,3,4 u Franka :)

19. thistle20

thistle20 Baron forum

Jaki Rysiowy plan?

20. s5trzelec

s5trzelec Okazjonalny autor

Mam pytanie o jedną z nagród u Franka Kędzierzawego. Co to za nagroda ta kolorowa maska i co daje bo nigdzie nie widzę podpowiedzi?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.