Opinie Karnawał Kima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

No to Kim baluje. 8) Założyłam ciemne okulary, żeby nie było widać mojego - powiedzmy, nastroju. -.-

Powodzenia tym, którzy to jeszcze robią. Nie odradzam i nie namawiam, żeby nie było na mnie !!:cry: Ja np. zastanawiałam się w trakcie poważnie nad upadłością.-.- Gdyby nie moje zapasy hodowlanych i to paroletnie, to nie wiem :p

2. chief35

chief35 Zaawansowany

Coś u Kima
    wpisów ni ma

chyba nikt tego nie robi

3. halina54

halina54 Hrabia forum

Ni ma bo za drogi ten interes jak sie ni ma swojej super paszy.Mozna majatek stracic a nagrody takie sobie wiec wszyscy odpuscili i ciszaaaaaaaaaaaaaa

4. 92weronika

92weronika Baron forum

Ja utknęłam na krowach za 125 000. Czekam na BB. Może coś ciekawego się wykluje.

5. abask

abask Fanatyk forum

Ja nie robię.... Nie warto jak dla mnie.

6. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Skończyłam event na 15 złotych bananach, :sleepy:nie mam pomysłu na zdobycie brakujących krów o wartości 625 000 SG:oops:

7. 6elka4

6elka4 Baron forum

Jak nie masz krów to kup parę byków;);)a tak na poważnie nie robię bo za drogoxD

8. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

E tam czekają jeszcze na BB może będzie a jest coś ważniejszego..G&T Ja już zapomniałam że ten event był :p:pxD

9. adikab

adikab Ekspert forum

BB albo było albo nie, żadnego przeskoku, super ekstra ekskluzywne perfumy też tylko jako ozdoba... Tak więc koniec eventu na pierwszej z dwóch wrzutek po 100k na kurach 8) Powodzenia tym którym się chce w to brnąć ;)

10. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

a ja walcze:oops:. Wiem nie musze,ale chcę, bo pnącze...ech utknełam na królikach czyli jeszcze nie w połowie prawie zbankrutowałam i wystawiam wszystko jak leci na targu by dalej popchnąć ten event

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

niby chciałam zrobić ten event ale jednak spasuję, to bez sensu :(

w oazach przeskok tylko o 1 i nie ma jak uzbierać wyższych zwierzaków do oddania,

a wypstrykać się z SP, o nie co to to zdecydowanie nie

12. adikab

adikab Ekspert forum

Powodzonka :) Ja tam na evencie zarabiam ;] Zwierzaki kupione 6-7k teraz poszły po ponad 20k 8) Na pnączu skrzyneczka, kusiło... ale jak wypstrykałem SP i nie uzyskałem żadnego skoku tak powiedziałem stop :) Na prawie 200 prób przeskoki o jeden więcej niż z urzędu, można było policzyć na paluszkach. Wyższych nie było mimo BB i ekskluzywnych :) To spowodowało, że skrzyneczka przestała kusić ;]

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:D - ten uśmiech oddaje mój nastrój - zrobiłam cały event tylko nie wiem czy było warto

Czekałam z klonowaniem i miksowaniem na BB ale wyniki z oaz marne. Event drogi i tylko ulepszenia fabryk mnie zmobilizowały do robienia, pewnie, że mogłam skończyć na królikach ale mnie podkusiło zrobić całość.:oops:
    Dobrze, że nie musiałam dużo dokupić kolorowych zwierzaków, bo większość była w stodole.

Nie żałuj :)
    moja skrzyneczka dała 1 szt wełniaste kukułcze niewiadomoco.o_OxD

14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Zrobiłam zad. 1 z owcami , żadnych znaczących przeskoków nie miałam . Na pamiątkę ewentu mam naklejkę i Item :) .
    Mało mam osłów , na targu drogo wiec na tym koniec zabawy :eek:.

15. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Dla fabryki zrobiłam całość :)

16. betty10

betty10 Zaawansowany

ewent skonczony :inlove:

17. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Hopla zaraz dostane z tymi kurami. brakuje mi jeszcze prawie 200000 w zwierzakach , a na Targu nic wyższego nie ma. Resztę zwierza mam , tylko te kur y...

18. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Jak się lubi i chce narzekać - zawsze się znajdzie powód. Nasza Nacja z tego słynie.
    O evencie i zwierzętach do niego, wiadomo było od dawna. Zwierzęta niezbyt wymyślne w hodowli, można ich było wyhodować dużo ponad ( nieokreślone ) potrzeby, ale na tym nigdy się nie traci a pasza też z podstawowych składników. A SP potrzeba było około 500 szt ( to nie jest zawrotna ilość) , i to pokrywało zapotrzebowanie na paski, a jednocześnie pozwalało na przegrupowania zwierzaków, żeby nie tracić przy oddawaniu - na ich wartości. Ja nie za dobrze rozłożyłam zwierzaki w klasach płatności, ale , żeby nie tracić, dokupiłam potrzebne za SG na targu.( Mój Mieciu pilnuje, żeby zawsze było dużo SG ). Nakłady na nie , już mi się zwróciły, najdroższe kolorowańce zostały w stajni, a ja mam satysfakcję, że kolejny raz dałam radę, bez realnej kasy, bez poświęceń, bez narzekania przed całym szacownym Forum., bez ulubionego chamaczka i, że z przyjemnością znowu coś zarobiłam . Event zrobiłam w 2 dni.
    Myśl, myśl, myśl, mawiał Kubuś Puchtek, stukając się łapką w łebek :)
    Gram ( nie narzekając ) 2 lata i 2 miesiące .Gra sprawia mi przyjemność, nie widzę w jej założeniach " spiskowej teorii dziejów " , jestem na 102 poziomie farmy i blisko 400 wyspy.
    Jestem spragniona dobrych emocji z gry.
    No bo jak tak wszystko do niczego, to dlaczego nadal tu jesteś ???:):):)
    No nie będzie polubień za ten wpis, idę klikać - tam - jak w banku :):):)

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie narzekam ale po długim namyśle eventu nie robię. Nie jest wart wysiłku.

20. alutek806

alutek806 Czeladnik forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.