Opinie Karnawał Kima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

2. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Nie wiem czy są jakieś punkty za polubienia?

Moich postów nie musicie "polubować, pisze to co chcę gdzie chce jak chcę

W temacie zarobione SG na zwierzakach ok.30 mln SG -tylko lekko

Jutro tez się coś sprzeda;);)

Lubie takie eventy xDxDxDxDxDxD

3. danusias23

danusias23 Książę forum

Mnie wykańczały króliki, a przy krowach to już niemal bankruta strzeliłam. Ale trochę posprzedawałam i mam 170 mln :) byle do 200 mln :)

4. szamante

szamante Ambasador forum

ciężko faktycznie było.ale dałam radę...:)

5. matthero

matthero Hrabia forum

Gram dalej, nie robię żadnych eventów, mam wszędzie same drzewa, wchodzę raz dziennie, wyślę prezenty, kupię nasiona, ulepszę fabryki, sprzedam to na co jest branie, w tym wypadku owcy, króliki, kury, osły i krowy i jest mi z tym dobrze... Wszystkim uzależnionym od farmeramy i robienia eventów powodzenia. Ja wolę więcej czasu poświęcać innym niż jakimś wirtualnym obrazeczkom i animacjom... xD

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Że też ci się chciało poświęcać tyle czasu na wklepanie tej deklaracji 8)
    Zapewne wszyscy docenią takie poświęcenie 8)
    Miłej gry, kupowania, ulepszania i sprzedawania w takim razie.

Zrobienie przeze mnie tego eventu wymagałoby inwestycji w realnej gotówce, 50 zyla za największy koszyk i może trochę super papu.
    Barszczyk.
    Ale tym razem inwestować nie będę - poczekam na coś ciekawszego.
    Nie muszę już chyba oznajmiać światu, że nie gram... nie gram od bodajże półtora roku xD

7. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

i jak Ty ich zbierasz ? przecierz trzeba kliknąć ponad 400 razy ja chyba i tym razem odpuszcze sobie pnącze bo to już za dużo klikania

bogusiania, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zapewne kombajnem.Sama od lat już,nie wyobrażam sobie grać bez kombajnu.

Eventu nadal nie robię ( pozą jednym ulepszeniem fabryki) i nie dlatego,że nie mam czym,tylko nie będę tracić sp dla tak mało wartościowych nagród.

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też mam tylko jedno ulepszenie fabryki z tego eventu i gdyby to ulepszenie było na dalszym etapie (pierwsze) to bym nawet kijem tego eventu nie tknęła8):p No ale ja hodowlanych nie lubię to co ja się tam znamxD

10. eurb1

eurb1 Zaawansowany

kury zabijają ilość którą trzeba oddać, przy ich mizernej wartości to jakaś paranoja.
    Ulepszenia dali 2 w prezencie chyba jako rekompensatę więc o eventowe walczyć nie będę tym bardziej że to pnącze rewelacji nie daje.
    Swoją drogą ciekawe dlaczego nie można tego równocześnie oddawać. Co komu przeszkadza czy najpierw osłami zarzucę czy owcą? Komuś tam już całkiem się poplątało. Zamiast zachęcić do grania wkurzają. Ciekawa metoda marketingowa :)

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja od lat też nie lubię hodowlanych. Wyjątkiem są oczywiście neony:p I to tylko jak są warte zachodu;)
    To nie metoda marketingowa. To skutek uboczny upałówxD

12. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Zaczęłam robić owce, stwierdzam że nie warto...
    Szkoda że nie ma takiego przycisku 'wyłącz event'

Dalej nie robię

13. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak samo rozumuję :) Zdobyłam ulepszenie z owiec i na tym koniec ;)
    Na początku myślałam, że będzie można każdego zwierzaka osobno sobie robić w dowolnej kolejności (nie przeczytałam dokładnie poradnika), więc wsadziłam do oaz dzień wcześniej z każdego zwierzaka po trochu, tak na tym wyszłam, że dalej nie robię, tylko zaczęłam owce ;)

14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Nie zaczęłam , nie zacznę - nie robię :)
    Powodzenia i fajnych przeskoków :)

15. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Nie było łatwo,ale jest:
    Kosztowało mnie to jakieś 80mln+własne kolorowańce:oops:.Ale co tam,pieniądz rzecz nabyta,wkrótce się uzupełni stan konta.W końcu to tylko wirtualna kasaxD.
    Powodzenia życzę!

16. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Nooo, kury mnie dobiły :(, czekam na kolejne BB, bo ni ma bata, będzie bankructwo.

17. mieczu

mieczu Baron forum

uff, zrobiłem w końcu ten event, opłacalność nagród czy pnącza w stosunku do wychlapanej SP czy wydanych na targu SG raczej słabiutka moim zdaniem, ale co tam, zrobiłem całość chyba tylko dla sportu, nałóg, kurcze, nałóg, czas na kurację ;)

18. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Mam naklejkę i tym razem wystarczy.
    Powodzenia walczącym.

19. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Kombajnem zbieram :) ręcznie sporadycznie :p

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  20. niebo016

niebo016 Generał forum

:sleepy::sleepy::sleepy:Brakuje mi 700 tysięcy krów, zatrzymałam się na 15 złotych bananach, forsy brak na kupno brakujących krowich mutacji i mam nadmiar pasków z narzędziami, chyba to tak zostawię jak jest, tylko wielka szkoda tych nadprogramowych 280 sztuk super paszy:oops::oops::oops:

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.