Opinie Karnawał 2015

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RAFIXXX

RAFIXXX Forumowy żółtodziób

W poradniku jest też bikini ,które ma najwyższą wartość 2200 SG także drożej niż pióra papuzie :p

patrycja9922 likes this.
  2. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

czy im się coś nie pokręciło z terminami? Karnawał teraz ? to tydzień temu trzeba było zrobić :)
    Nagrody średnie bo gołębi i świetlikó mam sporo no ale jak zawsze zrobię bo co innego można robić na tej farmie :)

mieczu likes this.
  3. shashua

shashua Młodszy ekspert

na spokojnie, z nudów w dwa dni obleci, robię, czemu nie? chociaż miałam nadzieję na sadzonki lub lub tajemnicze zagrody, taki dreszczyk emocji byłby wskazany, urodzinki raz w roku, a szkoda....

4. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Nie zależy mi na gołębiach i świetlikach, ale event prosty, kapelusze kolorowe no i można zdobyć trochę TPD:p Co mi tam....ten event mogę robić;)

ross2 and kybek93 like this.
  5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Stosunek nagrody - towar do oddania zaskakujący.
    Wiadomo gołębie , świetliki dla niewielu będą atrakcją , ale SP 45 sztuk , pomocnicy z urzędu (nie kupony) 56 h no i te itemy na Wyspę Skarbów , lub Baha - ten Słoń z konfetti na 2 pola rządzi.
    Jak ktoś uważa , że nagrody lipne za 2 dni siania + kilka pomarańczy i owoców morwy (skąd oni biorą te ilości do oddania?) to itemy chętnie przygarnę na G&T (to taki mini-event z wymianami) i odwdzięczę się czymś ciekawym ;).
    Machnę na szybko , bo nic innego nie pozostaje do roboty.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zrobię jak każdy inny ;) ale zdziwiłam się że pnącza nie ma w nagrode :p w sumie ostatnio ciagle byly pnacza i zadnych itemow na ogrod ozdobny czy port ;)
    cała farma to rozumiem wszystkie łąki czy tylko główna?? ;) bo jet podane ze farma i bahama :p
    ilosc roslinki nieduza, kapelusze w ilosci 600-w miare, roslinka 4 godzinki ;) szybki i latwy evencik :)

7. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

i nie tylko ciebie najzwyczajniej w swiecie panu V zyje w swoim swiecie i zapomnial ze karnawal sie juz zakonczyl

8. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

zapowiada się sympatycznie
    jak zwykle będę dziergać na mojej faremce tego badyla bo nagrody całkiem całkiem :D

_Olenka47, baska22 and ross2 like this.
  9. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

wartość wyższa, ale pióra tańsze, dla posiadaczy drzewka z piórkami tym bardziej, bo szybszy czas produkcji :) ;)

NASTKA.BURAN and ross2 like this.
  10. mieczu

mieczu Baron forum

event łatwiutki, na upartego zrobiłbym go ze 3 lub 4 razy w czasie przewidzianym na niego, z nagród podobają mi się tym razem te itemy, dość dużo TPD dają o dziwo...
    mam takie podejrzenie, że skoro można szybko zrobić ten event to BP coś szykuje w końcowej jego cześci blisko weekendu (pociąg z drzewkami lub g&t w końcu), podobnie było ostatnio z eventem walentynkowym, który również nie był zbyt absorbujący i pod jego koniec wyskoczyli z pociągiem z zagrodami, ale to tylko tak w mojej sferze marzeń ;)

11. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Byłoby cudownie, obyś miał rację :):D

mieczu and gosiagosia60 like this.
  12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To może teraz pociąg z drzewkami...Ech...tak sobie marzę tylko...

ross2, TETUNIA and mieczu like this.
  13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Event przyjemny, wełny, piór i błyskotek od wron mam w nadmiarze :p Oby tylko wypadajki tym razem dopisały ;)

14. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Ivent tradycyjnie robię to już nałóg, itemy fajne dające punkty wyspowe i tyle mam na ten temat do powiedzenia

15. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Ok mogą byc baobaby, ale potem szybciutko GT ;)

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Event tak jak dla przedszkolaka,pierwszy raz poczułam się za stara na tą gre hihihihiihihi. Ale co tam też się pobawie, należy mi się a co:))))Z drugiej strony to dla osób z niższym poziomem będzie łatwiej,sama pamietam jak to było kiedyś:))))Farmy nie będę przemeblowywać , zrobie tylko na głownej łące i kawałku dzikiej,jesli wypadajki będą lecieć mysle ze w środe bedzie juz po evencie. A piór papuzich u mnie ponad 3300 szt ,więc spokojnie to ponad 30 mogę im dać:)))) Pamiętam jak kiedys byl event tylko z produktami, ale to był szał, jajka i krowie mleko było bardzo drogie , ludziska wariowali, ech te piekne czasy:))))

ross2, gosiagosia60 and gosia_73 like this.
  17. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

8,5 tysia czterogodzinnej roślinki????? o_O:eek: Czy to nie błąd w FAQ?? Może miało być 85 000 albo 850 000???:p Toż nawet Bahy nie ruszę i leśnej a i tak spokojnie go zrobię. Skromne zasoby super nawozu też zostawię na bardziej ambitne zadania. Mogę bezstresowo jutro ruszać na Zakopane8):music:xD, a od poniedziałku do pługa:p Trochę szkoda, że nie ma pnącza w nagrodach, ale słonik plujący konfetti (i TPD) na prawo i lewo wszystko rekompensuje:)
    A tych gołębi to już mam tyle, że mi non stop paskudzą na domek farmerski, a jak tylko młyn przestanie kręcić super paszę to przysiadają i ten tego... gruchają xD:p:p

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Postaram się zrobić jak najwięcej, ale czy mi się uda zobaczymy;)

19. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

czy ja czegoś nie kumam? karnawał na Bahamie a PD na farmę ?

20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ten event w takim okresie czasu to spokojnie na dużych polach się zrobi. Wreszcie pomyśleli o pracujących! Item na bahamę rządzi, 155260 PD w zadaniach to też całkiem, całkiem.

Jak PD za darmo rozdają bo bierę =)

Event zapewne szybko odejdzie w zapomnienie.

A cena pawi to mnie najbardziej cieszy =) Warto było je pohodować =)

ross2 and patrycja9922 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.