Opinie Karnawał 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ankak106

ankak106 Komandor forum

Event skończony dzisiaj rano:) Życzę powodzenia dla tych co jeszcze nie ukończyli:)

2. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

A ja jeszcze nie skończyłam, chociaż wydawało mi sie, ze dziś event odejdzie w zapomnienie.
    Brakuje mi jeszcze 75 kapelusików, czyli dokładnie tyle ile potrzeba do ostatniego zadania.
    No, ale jutro to chyba juz skończe?? o_O

3. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Event poszedł w zapomnienie, średni był, tzn szału nie było. Trochę kiepsko leciały wypadajki, ale uszlachetnione róże rach ciach zrobiły swoje. Farma już od 2 dni jest po mojemu :) Walczącym życzę powodzenia :)

malinarp i RudyFelek lubią to.
  4. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Dziękuje słonko! Nie pamiętam kiedy wypadajki leciały mi tak słabo... Cóż człowiek się pomęczy i doczłapie do końca ;)

5. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

wieeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem co jest nie halo z tą misją misja w spółdzielni jest bez gwiazdek

6. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

wczoraj po nocce 32 kapelusze a dzisiaj z tym samym zasiewem w tej samej ilości tylko 13 o_O
    za 1,5h dojdzie parę drzewek, ale taka różnica???

*Swojak*, malinarp oraz RudyFelek lubią to.
  7. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

jak event skończony ,to teraz lecą te cylindry.Ludziska jest czas , uzbieracie powodzenia

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

teraz to zaczynam się stresować :eek:
    ponad 200 sztuk brakuje kapeluszy :eek:

9. Zapominajka

Zapominajka Okazjonalny autor

Anuszki faktycznie całkiem sporo. Może ktoś będzie w stanie Tobie podesłać ? Ja już nie mam jak.. U mnie brakuje 79 kapelusików i może dzisiaj skończę :)

10. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Mi do końca brakuje jeszcze 16 sztuk wypadajek. Tak jak chyba wszędzie lecą u mnie jak krew z nosa. W poprzednim evencie na start wyleciało mi sto parę sztuk a w tym na start wyleciało mi 70 wypadajek, wiec jest różnica.
    Powodzenia dla wszystkim walczących. Jeszcze jest sporo czasu do końca.

11. nowaowa

nowaowa Forumowy żółtodziób

Czuję się oszukana!!!! DLACZEGO BEZ GWIAZDEK???? !!!! To nie fair :(

*Swojak*, malinarp oraz _Grani_ lubią to.
  12. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Mnie brakuje jeszcze 15 wypadajek,ale mam jeszcze zbiory: orzecha laskowego,żonkili,kręgu to na pewno tyle będzie a i więcej:)

Anuszki,wyślij sówkę to kapelusz podaruje:)

ankak106, malinarp oraz RudyFelek lubią to.
  13. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Więc..na godzinę i dzień dzisiejszy brakuję mi 87 kapeluszy..może wylecą bo wszystkie łąki zasiane cebulą.
    Trzymajcie kciuki za mnie bo być może zrobię cały event po raz pierwszy odkąd tu jestem.
    Pozdrawiam :)

14. carlain21

U mnie jeszcze tylko 7 kapeluszy brakuje:)
    Sam event się wykonał na spokojnie,jeszcze kapeluszy na plus nazbieram i jak zwykle marne SG zdobędę przy wymianie:)
    Wyślij do mnie sówkę, nick taki jak na forum, to podeślę owoce w kapeluszu:)

15. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Witajcie dzielnie walczący i Ci już odpoczywający - dla tych co już ukończyli gratulacje :)
    Ja nie skończę dziś, ale może jutro... brak mi tylko wypadajek i to już tylko 97. Zebrałem cebulkę , ładnie było xD
    posiałem róże i mam nadzieję, że będzie jeszcze ładniej xD.
    Powodzenia tym co jeszcze uganiają się za kapeluszami po polach :p, dość silne podmuchy wiatru są i dlatego takie efekty mamy,
    że u jednych nadmiar a u innych braki ;)
    Miłego :)

16. Zapominajka

Zapominajka Okazjonalny autor

Podobnie jak u mnie :) Jeszcze 75 brak i koniec eventu. Może dzisiaj wieczorem po zbiorze cebuli wypadną, ale może być problem bo faktycznie lecą jakby chciały, a nie mogły :D
    też zauważyłam, że nie ma gwiazdek. Pytanie dlaczego skoro to misja jak każda inna ??:)

17. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Sieję długo rosnące więc może ..... :) na chwilę obecną już "tylko" 182 sztuk brak ;)
    Z pucharami skaczę z łąki na łąkę xD

18. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Koniec.Na spokojnie i tak ma być,to jest gra ma być relaks ,luz a nie stres i nerwy.

ankak106 i malinarp lubią to.
  19. carlain21

Hura Hura HuraxD

Kapelusze owocowe już na +

Anuszki ślij sówkę:)

malinarp i ankak106 lubią to.
  20. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    U mnie event wczoraj odszedł w zapomnienie:)
    Teraz zwierzęta wzięły we władanie moją farmę bo
    ciągle mam w nich braki-za mała ta farma;)
    Pozdrawiam.

ankak106 i malinarp lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.