Opinie Karnawał 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Mnie brakuje 45 cylindrów ,ale spoko z bawełny wypadaja . Chociaz wypadaja dziwnie ,raz mam z jakiejs zagrody kapelusz, potem z tej zagrody nie wypada . Widocznie kapelusze kręca się na swoim kole fortuny.Heee Ale spoko zdążymy.Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2015
  2. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Jutro podeślę Ci kolejny nie łam się dasz radę :) u mnie 176 na plusie ale marniutko lecą to fakt

3. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Koniec, a kapelusze na plusie. :)

4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Event nie kończy się dziś ani jutro, cierpliwości, kapelusze wypadną, mi też ich brakuje około 300 sztuk ale myślę że uda mi się skończyć :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

malinarp i kotwbutach. lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wybacz, że na Ciebie padło, ale w końcu nie wytrzymałem. To podkreślenie to mam nadzieję taki żarcik ?
    Trzy doby do końca, masz tyle ponad stan i piszesz, że wypadajki słabo lecą ?
    Śledzę wątek od początku. Zaraz po rozpoczęciu eventu wpisy typu: mam na start "tylko": 80,100, czy nawet 150 i lament: "Czy zdąże z wypadajkami".
    Po upływie doby podobne wpisy osób z 1/3, czy nawet 1/2 potrzebnej ilości kapeluszy. Na koniec pewnie będą się chwalić, że wypadajek dało na dwa takie ewenty.
    Wystarczy przecież lekko ponad 80 szt. dziennie (bez zbiorów na start, z tym pewnie niecałe 70 szt. dziennie wystarczy). Przecież tyle to wypadnie "na pieszo", bez żadnych kombinacji.
    Ludzie nie przesadzajcie !

7. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Piszę o pomoc z kapeluszami ponieważ u mnie nie leci ich ponad 70szt dziennie tak jak u ciebie widocznie. I chociaż sieje cebule itp to i tak wypadajek tylko po około 30 szt dziennie. Gdyby nie pomoc innych ludzi którzy chcą pomagać pewnie utknęłabym na 1 zadaniu, cieszę się że Tobie tak dobrze poszło ale czasem trzeba pomóc. Koniec kropka. Ja też podsyłam jak ktoś w potrzebie

deadwing, malinarp oraz kotwbutach. lubią to.
  8. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

z nocnego zasiewu iryska raptem 32 kapelusze (z farmy i tych poodkrywanych skrawków na bahamie, dzikiej i leśnej) :sleepy:
    po kolejnym zbiorze na głównej + łąka ...12 sztuk
    ciułam dalej

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

malinarp i kotwbutach. lubią to.
  10. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

No u mnie brakuje 170 wypadajek. Zobaczymy jak polecą dalej, jeszcze w sumie kawałek czasu jest:) ale zdobyłam polane świetlików i słonia także z tego się cieszę, bo do tego dążyłam:)

malinarp, Anetta41 oraz kotwbutach. lubią to.
  11. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Ogłaszam koniec. Wreszcie. Nigdy więcej tak złego skryptu wypadania wypadajek.

Amen.

12. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Mam pytanko odnośnie kapeluszy (jeżeli nie do końca w temacie to wybaczcie). Jaki sens ma wysyłanie kapelusza (czy jakiejkolwiek innej eventowej wypadajki) osobie "potrzebującej", a w zamian proszenie o to samo? Chętnie dzielę się tym co mam (najczęściej są to perfumy które każdemu się przydadzą), ale wysyłanie wypadajki, którą przed chwilą od kogoś dostałam jest moim zdaniem lekko bez sensu. Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę. :)

13. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Jak wysyłasz kapelusz to stan twoich kapeluszy nie zmniejsza się, nie są one "zabierane ze twojej stodoły". Nic co wysyłasz (czy to jest cukier żelujący, sól, drut) nie jest odejmowane z twoich zasobów. To tak jakbyś prezent zamieniał w kapelusz, generował nową rzecz w grze.

14. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Moniu, wielkie dzięki. Tyle lat na farmie i nie miałam o tym pojęcia. :eek:

15. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ale to nie jest ta sama wypadajka, którą masz w inwentarzu, bo nie schodzi ze stanu :) Na tym polegają prezenty - mamy możliwość dodatkowego obdarowania, bez szkody dla własnych zasobów ;) (w realu niestety tak nie jest) :p

16. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witajcie Farmerki i Farmerzy
    Ewent ukończyłam dopiero przed chwilą, choć, / jak wyżej napisała Luna11.11/ mogłabym podobnie jak Ona ukończyć go
    już we wtorek wieczorem - wszystkiemu winne wypadajki, a raczej ich brak. xDxDxD >:(>:(>:(

malinarp, Anetta41 oraz 0olimpia0 lubią to.
  17. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

no i w końcu koniec.........gdyby nie wypadajki(marnie leciały)dawno byłoby po.....pozdrawiam brać farmerską:):):)

malinarp, Anetta41 oraz 0olimpia0 lubią to.
  18. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

a ja sie zastanawiam czy event sie juz zakonczyl bo u mnie kapelusze przestaly wypadac, od 5 godz nie wypadl ani jeden

malinarp, Anetta41 oraz AsiaPelasiax lubią to.
  19. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Zakonczyłam !!!!Fakt marnie wypadały te kapelusze ,ale juz mam wolne ,Trzymam kciuki za tych co jeszcze czekaja na kapelusze.

malinarp i AsiaPelasiax lubią to.
  20. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

pojawiają się, ale cieniutko. przed chwilą wpadł mi jeden z kurnika.

jeszcze 155 kapeluszy i osiągnę moje cele :music:

malinarp i AsiaPelasiax lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.