Opinie Karnawał 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

noo jestem pełna podziwu dla wszystkich którzy już pokończyli...u mnie z irysami nie bd problemu, ale gorzej z wypadajkami...brakuje mi jak narazie 416.. czy Wam też tak kiepsko leci z rośliny eventowej? u mnie strasznie marnie...

ankak106 i visa77 lubią to.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bardzo słabo -.- Już skończyłam siać eventówkę i więcej mi z kurników wyleciało niż z pola eventówki -.-

3. rolniksam92

no ja zasiałam cała główna łake w salacie to mi wyskoczyła jedna..a jak zasiałam eventówke to 4...

gosiagosia60 lubi to.
  4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Biznes nawozowy??

A ja jeszcze nawet eventówki nie wysiałam,ale dziś będzie spokój:)
    Na razie póki mam kombajn z eventu to sieję na Bahamie trzcinę,leśna zajęta przez świetliki i drzewka:) Więc zostaje na sianie część głównej i cała dzika:)

Wypadajek ciągle brak:)

5. -anna4858- post usuwam ponieważ takie pytania zadajemy w dziale Pytań Ogólnych

zzizzie dziękuję za pomoc ale z wiadomych powodów Twój post również musiałam usunąć :)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie biznes-nie pomyślałam ale może ;) Wystawię chyba resztę kur :p

7. pancerny12

pancerny12 Czeladnik forum

ehhh niby event łatwy, ale dla kogoś kto gra od 4 dni to szans na zrobienie nie ma :(

malinarp i gosiagosia60 lubią to.
  8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Pomyśl, może się wzbogacisz:)

gosiagosia60 lubi to.
  9. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Event na półmetku, zero pośpiechu, zero spiny, jeszcze dużo czasu :) W sumie teraz to tylko problemy z wypadajkami są, ale spokojnie - jeszcze wypadną :D

Aktualnie roślinka rośnie tylko na farmie, na wyspie sieję trzcinę na małych polach z DD, chlebkiem marchewkowym, dżemem wielkanocnym i i jabłecznikiem - duuuuuuuużo PD, a za sprzedaż trzciny również duuuuuuuużo SG :)

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Każdy kiedyś zaczynał i każdy kiedyś nie był w stanie zakończyć eventu;)

_Grani_ lubi to.
  11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ostatni zbiór irysa za 1:30 gorzej z kapeluszami,ale czasu jest sporo do końca eventu więc myślę,że z porannych goździków trochę sypnie :)

12. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

witam,ja rosline juz mam,brak mi tylko kapeluszy,bardzo slabo leca,ale na noc cebule lub gozdzik i podgonie

Mojabonanza lubi to.
  13. pancerny12

pancerny12 Czeladnik forum

wiem, wiem ;)

14. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

U mnie też leci kiepsko bo brakuje mi 330 sztuk, ale jakoś się uzbiera :)

15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Z eventówki to nie ma co się spodziewać wielkich wypadajkowych plonów - badylek za krótko rośnie :(
    Na noc coś długiego... albo sporo SN potrzeba 8)

malinarp lubi to.
  16. rolniksam92

a no przecież...Dziękuje za przypomnienie;D

17. ela7114

ela7114 Młodszy ekspert

Melduję koniec eventówki z wypadajkami gorzej ale jest jeszcze czas-więc uzbiera się sama :D

ankak106 i 0olimpia0 lubią to.
  18. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

event przyjemny... robię tylko po dwa zasiewy irysów dziennie (bez bahamy), bo na noc i na czas w pracy sieję róze ... spokojnie do piątku zrobię wszystko, bo kapelusze zdążą powypac

ankak106 lubi to.
  19. kgospoda

kgospoda Forum Pro

u mnie niestety podobnie - jak uzbieram irysy to bede siała coś dłużej rosnącego - może lepiej polecą - na razie mam tylko 194 szt...

ankak106 lubi to.
  20. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no i u mnie tez brak wypaaje no i jeszcze na targu zginely wszystkie roslinki z bahamy zostaly tylko owoce z drzew

ankak106 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.