karmirnie zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika besy1, 22 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. besy1

besy1 Czeladnik forum

Witam mój problem z gra dotyczy karmienia zwierząt np gęsi na stanie mam 64 jednostki paszy a nie moge nakarmić gęsi bo odsyła mnie za każdym razem do młyna zrobiłam w młynie kolejną paszę ale to nie pomoglo bo przy próbie nakarmienia znowu odesłało mnie do młyna kypiłam paszę na targu ale to też nie pomogło tak jakby tej paszy system nie widział to samo mam np z kameleonami przy innych zwierzakach wszystko działa

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Czy są to na pewno zagrody czy może fabryki, w których do produkcji oprócz paszy potrzebne są również zwierzęta?

3. besy1

besy1 Czeladnik forum

Sorry faktycznie to są fabryki kupilam teraz gęsi i nakarmiłam bez problemu dostałam jakiegoś zaćmienia dzieki za podpowiedż

gosiagosia60 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.