Karma dla szopów.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 8 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Stały bywalec

Proszę o pomoc, nie bardzo wiem gdzie zrobić karme dla szopów w młynie jakoś jej nie widzę.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

U mnie jest na pierwszej stronie młyna, trzecia od lewej w górnym rzędzie.
    Szopy wcinają brzoskwinie.
    Dziwne xD

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę jeszcze raz dokładnie,musisz mieć ją w młynie pod nazwą "karma dla szopów".
    U mnie jest w tym samym miejscu co u zzizzie (dziękuję za pomoc).

4. Ewik63

Ewik63 Stały bywalec

Ok. dzięki znalazłam ale gapa ze mnie hi hi. A przy okazji chciała bym jeszcze o coś zapytać. Dawno tu nie zaglądałam i okazało się , że jestem żółtodziób, to gdzie się podziały moje posty z przed lat?

5. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Może nie mieć paszy w tym miejscu co Wy
    jak ma ustawione wyszukiwanie paszy wg alfabetu , pasza dla szopa bedzie w innym miejscu w młynie ,
    musi szukac dobrze :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ewik63 obecnie mamy nowe forum od sierpnia tego roku i wszyscy startowaliśmy od 0.Stare forum już nie istnieje.

A skoro karmę odnalazłaś,to dziękuję Graczom za pomoc jeszcze raz i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.