Kapusta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 1 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Na moim targu jest 10 ofert kapusty,ale jak klikam na zakładkę,aby sprawdzić cenę, bo chcę wystawić swoją ofertę to jest pusta karta a na samym dole jest ilość stron 12... W czym tkwi problem? I to nie jest tak pierwszy raz i nie tylko na tej ofercie tak jest.

Odświeżałam już stronę gry, sprawdzałam na targu i dalej nie mogę sprawdzić ceny kapusty.

Może ktoś z graczy spotyka z tym problemem. ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy oprócz odświeżenia strony zastosowałaś standardowe czynności, sprawdzałaś na innych przeglądarkach?

U mnie z kapustą i z innymi ofertami również jest wszystko w porządku:

2017-07-01_114230.png

3. carlain21

Nie sprawdzałam na innych przeglądarkach. Wiem,że za jakiś czas wróci wszystko do normy. A może przyczyną jest to,że czas ofert się skończył lub coś innego? Bo ja wystawiłam swoją ofertę i jest widoczna,ale tylko ona 1. A ofert powinno być 11, bo wcześniej było 10.

4. SMOD_Atena

Skoro takie problemy się powtarzają a potem znikają to być może jest to właśnie wina przeglądarki, nie wyczyszczonej pamięci, ciasteczek cookies i flashowych lub też kiedy przeglądarka czy AFP wymaga aktualizacji.

Jeśli zastosujesz standardowe czynności, sprawdzisz na różnych przeglądarkach i problem nadal będzie występował, to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. carlain21

Nie już pytań nie mam. Może jeszcze przez 1h czasu mógłby temat jeszcze zostać otwarty, to ktoś inny coś dopisze.

6. SMOD_Atena

Jasne, choć szczerze mówiąc nie wiem co tutaj można dodać, tematu zgodnie z prośbą jeszcze nie zamykam.

7. carlain21

Jak ktoś się spotkał z tym problemem, to może i zna sposób na jego rozwiązanie. Poczekam...:)

8. SMOD_Atena

Wygląda na to, że nikt nie ma takich problemów, nikt też nie podał rozwiązania w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.