Kapitan strach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika majulinda, 30 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majulinda

majulinda Czeladnik forum

Od bardzo długiego czasu kapitan strach z serii strachy na wróble w ogóle nie pojawia się na moim kole fortuny, a jest to jedyny strach, którego mi brakuje. Czy został on wycofany z gry? Nie przypominam sobie, abym czytała OO w tym temacie jakis, ale może coś mi umknęło.
    Czy mogę prosić innych graczy o napisanie czy u nich się pojawia i ewentualnie jak często?
    dziękuję

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Kapitan Strach został wycofany z koła. Było ogłoszenie o tym fakcie. Wszyscy czekają na wprowadzenie go do G&T (tak jak kwiatków).

3. majulinda

majulinda Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź, gdzieś mi to umknęło. Pozostaje mi czekanie na wprowadzenie go na G&T :(:cry: To sobie pewnie długo poczekam :cry:. Chetnie oddam 28 wejściówek imprezowych czekających na kapitana stracha;)

PS. Wątek można zamknąć

eliza9070 lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu serdecznie dziękuje, wątek zamykam.

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.