Kangury na Bahamarame

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika sabiba15, 15 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sabiba15

sabiba15 Weteran forum

Hej, tak właściwie Kangur to zwierzę egzotyczne i tak ni jak pasuje na zwykłej farmie. Można by go przenieść na bahame, tam by się bardziej odnalazł :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej sabiba15.
    Kangur to nie jedyne egzotyczne zwierzę, które bardziej pasowałoby na wyspie niż na farmie, np. taki pancernik ale skoro są przypisane do farmy i mają już też swoją fabrykę to moim zdaniem powinny tam zostać. Bo jaki też byłby powód czy korzyści aby je przenosić na wyspę? Ja na Bahamaramie mam nowe rośliny i sporo ich potrzeba do misji, tych zwierząt i produktów, które już tam produkujemy nie mam zbyt wielkich zapasów i owoce drzew też się przydają, tak że jak dla mnie byłaby to zupełnie niepotrzebna i niekorzystna zmiana.

Niemniej jednak proszę o dodanie do pomysłu niezbędnej ankiety tak aby Gracze mogli oddać w niej swój głos. Aby dodać ankietę wybierz nad swoim postem z Narzędzi tematu - opcję Dodaj głosowanie. Jak powinna wyglądać taka ankieta dowiesz się z poradnika: Ankieta.

Czas na dodanie ankiety pozostawiam do jutra (czwartek, 16.04.), do godz. 13:45.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ankiety niestety brak, w związku z tym wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.