kamyczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 25 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Czytam poradnik i czytam ale wyraźnie smog krakowski mi zaszkodził i dalej nic nie pojmuję. Żeby dostawać regularnie kamyczki muszę kupić drzewo wiedzy, bo przez samą hodowlę pomidorów nigdy nie uzyskam właściwej ilości do rozszerzenia areału pola. Czy to się zgadza? Jeżeli tak to podpowiedz gdzie mogę dokonać zakupu.
    Wstyd, ale jestem jak dziecko we mgle ( tej krakowskiej)
    Pozdrawiam serdecznie i życzę cierpliwości w odpowiedziach na głupie pytania.

Pozdrawiam-.-

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Kamyczki otrzymasz za wykonanie niektórych zadań eventowych, spis jest w poradniku, natomiast tylko w jednym z eventowych koszyczków znajdują się kamyczki. W pozostałych koszyczkach znajduje się item, który również daje kamyczki.

item "Drzewo wiedzy"
    1700 PD/TPD oraz 2 kamyczki co 24 godziny
    rozmiar - 1 małe pole (1x1)

Popatrz na poniższą grafikę. Jeśli chcesz dokonać zakupu, wejdź w zakładkę z newsami, następnie ikona czerwonego koszyczka.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 listopada 2016
  3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Jasne, wiem już gdzie. Czyli w koszyku Drzewo wiedzy dostaję item Drzewo + 4 kamyczki, a później z itemu 2 kamyczki co 24 godziny. Gdzie stawiam item?
    Czy tak jest?

4. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

Item możesz postawić na farmie

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

W ogrodzie ozdobnym?
    A co mogę zrobić z ozdobami Nasiona kapusty i nasiona pomidora?
    Do ozdobnego nie wchodzą?

6. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Te itemy możesz postawić tylko na planszy ewentowej :)

7. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

To działa, jeszcze nie do końca wiem jak , ale mam już drzewo, odblokowanych kilka pól i kilka kamyczków do przodu.
    Dziękuję bardzo. Pozdrawiam i kłódeczka na dzisiaj

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Pomagającym graczom ślicznie dziękuję za pomoc :)

Autorowi wątku również dziękuję, życzę powodzenia i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.