kamienne tablice

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amber♥, 24 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam:)
    Mam pytanie czy kamienne tablice i roślinki z tamtego eventu zostały już wymienione na PD ??
    Nasiałam trochę w 1 dzień, tablice "nastukałam" na kasztanku a nic nie oddałam . Nie było mnie w czasie eventu .
    Jeśli już zostały wymienione to proszę - czy mam pisać do PT
    Z góry dziękuję za odpowiedź , a potem można zamknąć:)
    Pozdrawiam

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

amber♥ witaj :)

Event zakończył się 17 kwietnia, więc do tej pory kamienne tablice oraz roślinki specjalne zostały wymienione na stosowne ilości PD, TPD oraz SG. Jeśli masz włączone okienka pop-up w grze to po zalogowaniu powinnaś otrzymać informację o dokonanej wymianie (Ja tak miałem na swoim koncie). Jeśli nie, to oczywiście możesz wysłać zgłoszenie do Pomocy Technicznej i sprawdzą jak sytuacja wygląda na Twoim koncie.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam włączone to okienko i nie było info o wymianie, oprócz tego nadal w stodole mam tablice i roślinki eventowe :)
    Potem napiszę do PT aby to sprawdzili :)
    Dziękuję i można zamknąć, miłego dnia :)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Również dziękuję i skoro można to kłódkę wieszam :)

Miłej niedzieli życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.