Kameleony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika d_anulka, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Witam
    Na mojej farmie kameleony w żółtej zagrodzie i w zwykłej rosną tyle samo czasu? Czy żółta nie powinna nieco skrócić czasu wzrostu tych stworków? :p

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co widzę przy moich żółtych zagrodach w pasku,to podstawowy czas bez wody i paszy jest krótszy od zwykłych o 1 godzinę i 42 minuty.Niestety nie znam czasu żółtej zagrody,po dodaniu wody i paszy,nie mogę teraz tego u siebie sprawdzić,ale myślę,że też będzie krótszy podobnie jak podstawowy.Spróbuj proszę wylogować się i ponownie zalogować do gry,ewentualnie zastosować się do poradnika :
    Gdy gra nie działa - poradnik

Być może po tych zabiegach czas już będzie właściwy.

3. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Po wylogowaniu i zalogowaniu sytuacja wygląda tak samo. Po dodaniu paszy i wody wciąż ten sam czas w przypadku żółtej i zwykłej zagrody. Przy innych zwierzętach tego problemu nie mam. Może kameleony są za "świeże" i niedopracowanie jeszcze? :p

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No nie wiem,trudno mi powiedzieć,nadal nie mogę u siebie tego sprawdzić,ale skoro tak piszesz to wierzę :) Być może że ze względu na to że jest to nowa zagroda jej czas nie ustawił się jeszcze prawidłowo,teraz niestety nie dowiemy się niczego,jest weekend i na wszelkie informacje od programistów trzeba będzie zaczekać do poniedziałku,a może do tego czasu już ten czas zagród żółtych zostanie poprawiony. Ale jeśli Cię to bardzo interesuje to napisz proszę do Pomocy Technicznej być może szybciej uzyskasz odpowiedź.

Czy na chwilę obecną tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Dziękuję, można zamykać. Jak się po weekendzie nic nie zmieni, to napiszę do PT. Pozdrawiam. :D

6. Pytań nie więc dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.