Kameleony - misja stała

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika McGregor, 9 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. McGregor

McGregor Mistrz forum

Nie mam pewności czy gdzieś nie przeoczyłem informacji na temat ponownego pojawienia się stałych misji z kameleonami i ich produktami.
    Jeżeli tak to proszę o wskazanie wątku, a jeżeli nie było żadnego komunikatu to chciałbym zapytać czego możemy się spodziewać i w jak odległym terminie odnośnie tych misji.
    Pytanie myślę nie jest niegrzeczne i pozbawione sensu gdyż jest to sytuacja w której misje zniknęły w trakcie ich realizacji.
    Pozdrawiam.
    McGregor.

Atomcia lubi to.
  2. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Mężusiu również jestem ciekawa kiedy pojawią się te misje stałe i co z gwiazdkami ?

McGregor lubi to.
  3. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Po zakończeniu akcji specjalnej, w Spółdzielni pojawią się misje stałe związane z kolorowymi kameleonami:
    "Kolorowe kameleony" oraz "Kłopoty z klejem".
    Dokładna data wprowadzenia stałych misji do Spółdzielni zostanie podana w dziale Oficjalnych Ogłoszeń.

Stale misje powinny byc dodane pare dni po evencie

Atomcia lubi to.
  4. Ewelina9876

Ewelina9876 Czeladnik forum

Atomcia lubi to.
  5. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Jeśli dobrze pamiętam (a pamięć mam dobrą:)), była już informacja, że pomyłkowo pokazały się w spółdzielni w/w misje, mają one być wprowadzone na stałe po zakończeniu eventu z kameleonami.

Atomcia lubi to.
  6. McGregor

McGregor Mistrz forum

Dziękuję bardzo za info :)
    Omyłka to rodzaj błędu... pewnie autorom jest z tego powodu przykro, tyle zamieszania w gospodarstwie ehhh ;))

Atomcia lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję pięknie za pomoc.

McGregor, mylić się jest rzeczą ludzką,nie popełnia błędów ten,co nic nie robi ;) Podejrzewam,że osobom które są odpowiedzialne za stronę techniczną gry zależy na tym,aby gra działa bezbłędnie,ale czasami błędy się niestety zdarzają i na pewno jest im z tego powodu przykro,mi również.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. sebastian010203

sebastian010203 Czeladnik forum

Hejka
    skończyłem misję Trenuj na maksa i nie dopisały się żadne gwiazdki za wykonane misje

9. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Bo nie było w nich żadnych gwiazdek do zdobycia.

10. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

"Trenuj na maksa" nie jest misją stałą tylko czasową - trwa do środy.
    Po zmianach gwiazdki mają być do zdobycia tylko w misjach stałych

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi na pytania Autora zostały udzielone,ale odnośnie tych omawianych tutaj, stałych misji nastąpiła zmiana,czyli do nagród zostały dodane gwiazdki i taka informacja została zamieszczona,zapraszam tutaj : >>>KLIK<<<

sebastian010203,zapraszam do zapoznania się z poradnikiem >>>KLIK<<<
    Na przyszłość,jeśli masz inne pytanie od Autora tematu,otwórz proszę własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.
    Graczom dziękuję za pomoc.

McGregor, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

12. McGregor

McGregor Mistrz forum

Dziękuję SMOD Ateno :) tymczasem nie mam i myślę że możemy temat zamknąć oczekując pomyślnych rozwiązań :)

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W imieniu SMOD Ateny dziękuję, skoro można to temat zamykam :)
    Życzę spokojnej nocy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.