kamel98

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika kamel98, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

dziś cały dzień się uczyłem, yey, i wszystkomam z głowy na ten tydzień, jaka ulga xD
    i makbeta musze w koncu zacząć i jeszcze za 2 tyg. sprawdziany z geo i chemii i...nie, to jest bezsensu, nie bede wyliczal bo sie załamę xD

patrycja9922 lubi to.
  2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

nie łam się, bierz się za naukę :) Dobry wieczór :)

patrycja9922 lubi to.
  3. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

się wziąłem : D
    ale dziś to już nic nie zrobię pewnie, bo idę na WOŚP, więc miłego dnia wszystkim i do zobaczenie wieczorem :D

patrycja9922 lubi to.
  4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja nawet nie wiem jakie kartkówki, sprawdziany mam w tym tygodniu, ale wydaje mi się, że tylko polski (mnie się tylko tak WYDAJE xD), więc luzik. 8) A, że z lektury to jeszcze lepiej, bo to "pamięciówka" i jeszcze chyba skróty i skrótowce, więc też banalne, gorsze jest to, że reszty nie wiem. xD:sleepy: To zbieraj na ten WOŚP, tylko ciepło się oblecz, bo wieje strasznie, a ja, tak mądra Ania umyśliła sobie, że będzie wyglądać pięknie, cudownie i założyła sukienkę. o_OxDxD Nogi mi zmarzły i wróciłam wściekła do domu.:cry:-.-xDxD To pozdrawiam GORĄCO. 8):pxDxD

patrycja9922 lubi to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

jak myślicie - w moim przypadku lepiej wybrać profile* lingwistyczny, mat-chem czy mat-geo ? A może mat-inf?

patrycja9922 lubi to.
  6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hejo! xD Odkopuję wątek, bo gdzieś na dole był. xD Jak tam u Ciebie? :p Miłego! xD

patrycja9922 lubi to.
  7. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

mat-chem

I Ania wszystko OK, tylko cierpie na brak czasu : c. Ale to sie juz zmienia na szczęście : D

patrycja9922 lubi to.
  8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

czy już wolny czas u Ciebie zawital? :)

patrycja9922 lubi to.
  9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam, witam. :p;) No widzę właśnie, że cierpisz na brak czasu. ;) Ciężkie schorzenie, ale czasem przechodzi, szczególnie, że za niedługo ferie. :pxD To niech się zmienia, bo jak widzisz spamować z kim nie mam. xD

patrycja9922 lubi to.
  10. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Czas wolny zawita w środę po szkole, na razie praca , praca,praca xd Ale nie narzekam, jest dobrze :D

Ania noo, tez ubolewam nad brakiem spamu xD, jeszcze tydzień szkoły i będziemy spamić xD

patrycja9922 lubi to.
  11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzieńdoberek! xD U mnie jeszcze dwa sprawdziany i święty spokój. 8)xD Pracuj, pracuj, ja też ciężki tydzień miałam i wchodziłam przelotem na forum. :p Postaram się chociaż w pierwszym tygodniu, bo w drugim nie będę mogła. :p Znajdę czas na pewno. xD
    To trzymaj się i pozdrówki zostawiam! ;)8)

patrycja9922 lubi to.
  12. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Wreszcie ferie <3. Ale wciąż nie ma odpoczynku :c. survivory życiem xD
    A wiecie, że w Heliosach są magiczne tygodnie i można w ferie obejrzeć wszystkie Harry Pottera? : D od poniedziałku zaczynam maraton xd

patrycja9922 i Anja8787 lubią to.
  13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Narty życiem, co ty gadasz. xD
    No baw się dobrze z tymi survivalami. xD
    U mnie jest takie zagwiździe, że Heliosów nie ma, nawet Multikina. xD To się nazywa Częstochowa, tam tylko są Cinema-City. xD No taka duża wieś. :')
    Harry Potter, boziu, ale bym sobir poczytała. :p Najlepszy sposób na oderwanie się od rzeczywistości, niestety muszę Hobbita czytać na konkurs. A takie czytanie typu: "jak będziesz czytać rób notatki, zapamiętaj każdy szczególik" nie jest fajne. -.-
    Byłam dziś na stoku, więc super było. :p Kocham góry, co tu dużo gadać, prawdziwą zimę też. xD
    Opowiadaj coś, bo dawno Cię nie było. xD
    Miłego! :)

patrycja9922 lubi to.
  14. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Jutro o 9:30 HP i Kamień Filozoficzny <3 o 13:00 Komnata Tajemnic <3. Zapowiada sięsuper dzień : D, obynie był jakoś bardzo zimno xd. I tak przez cały tydzień <3 a wdrugim tygodniu ferii już nauka pełną parą, ehh bezsensu xD.

Za to w marcu jadę ze szkoły na 6-dniową wycieczkę na narty do Zakopanego, oj będzie się działo, skoro ostatnio narty miałem na sobie kilka lat temu : D, kolizja z czymś lub kimś jest nieunikniona, ale będzie fajnie : D.

Hobbit- da się przzejść, to jest nawet fajne, tylko zależy czy czytasz z własnej, czy przymuszonej woli xD widzę, że ta druga wersja, więc trzymam kciuki : D

patrycja9922 i Anja8787 lubią to.
  15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam. :p
    Ja muszę się przełamać i spróbować snowboardu, przecież ja się na tym zabiję. xD Dziś znowu narty. <3
    To przyjemnego oglądania HP życzę. <3 Chociaż zwykle powtarzam, że film to tandetna imitacja książki, ale nigdy nie odmówiłabym takiego maratonu. :p
    Ciekawa jestem, na którym stoku będziesz szusował. xD Ja w Zakopanym jeżdżę tylko na tym, który widać zza okna. xD Na Podhalańskiej. xD Teraz wydaje się mały, dlatego jeździmy czasem do Małe Ciche (nie wiem nigdy jak to się odmienia xD).
    Gleba musi być, ja zawsze jak zaczynam szaleństwo to zdarzy się upadek albo kolizja. xD
    Hobitta miałam w zamiarach przeczytać, ale świadomość konkursu mi przeszkadza. :eek: To nie jest przyjemne, czytasz musisz zamiętać 100%, bo nie wiadomo co tam dadzą. xD Dzięki. ;)
    Pozdrówki! :*

patrycja9922 lubi to.
  16. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Ponadto jak jest się takim psychofanem jak ja, to nigdy bym nie przepuścił okazji na taki mini-maratonik xD.

Na którym stoku? Pewnie na najłatwiejszym(konkretnego miejsca nie podam, nie orientuje sie xD), jestem ciamajda pod tym względem, najpierw trening, potem może coś dla bardziej odważnych xD.

Przymusowe czytanie zawsze zabija magię słów xD, ja ostatnio czytałem Makbeta. TO byłoby fajne, gdyby nie ta beznadziejna myśl "weź zapamięaj jak najwięcej" xD

patrycja9922 lubi to.
  17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja też taką trochę psychofanką jestem, gadżety z HP kupuję za pośrednictwem chińskiej stronki. xD Przez miesiąc mam po HP kaca książkowego, nie mogę normalnie myśleć, trochę jak narkotyk. xD
    No mówię, że na ulicy Podhalańskiej, dzielnica Olcza. ;) Mały stok, fajnie się na nim uczy, ale ja bym teraz wolała większy. :) Jutro o 11 mam naukę jazdy na snowboardzie, chybabpo przeżyję. xD
    I tak jeszcze yego nie czytam, bo muszę inną dokończyć. xD Nienawidzę tej myśli, to dekoncentruje, dlatego 2 razy to przeczytam, do 10 marca zdążę. xD

patrycja9922 lubi to.
  18. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

jakbym miał coś dwa razy przeczzytać to bym się czuł cztery razy bardziej zniechęcony do rozpoczęcia czytania xD

A co do HP to ja jestem mega psychofan, potrafię z innymi rozmawiać cytatami, jak są filmy to mogę mówić z aktorami...czzasami nawet bez filmu mogę cytować długie fragmenty z pamięci :D

Muszę jszcze na wycieczkę wypożyczyć nartki, jeszcze nie wiem gdzie, albo u mnie w Decathlonie, albo na miejscu już. Wfista mówi ze ma tam tanią wypożyczalnie po znajomości, ale ja tam mu nie ufam xd.

patrycja9922 lubi to.
  19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj! 8)
    Kiedyś też miałam taką blokadę, że niczego dwa razy nie czytam, ale dzięki HP się jakoś przełamałam. :p Cytatów nie chce mi się uczyć na pamięć choć parę ulubionych znam na pamięć w oryginale i po polsku. xD
    Też bym swojej wf-istce nie zaufała. xD
    A jak tam po feriach? :p;) Właściwie to jeszcze trwają, ale już to już niestety końcówka. :p
    Zacnego dnia! 8)

patrycja9922 lubi to.
  20. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

jeszcze dziś i jutro :( jutro sięuczę geografii. uroczo xD niecierpię tego przedmiotu.
    Cytaty mi same wchodzą do głowy xD ; blokady nigdy specjalnie nie miałem, jak cośfajne to przeczytam nawet po kilka razy: D gorzej jak przez coś TRZEBA te kilka razy przerbnąć xD.

Tak bardzo mi się nie chcę wracać do szkoły : D xD wyleniłem się :p

patrycja9922 i Esterka23 lubią to.