kamel98

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika kamel98, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Dzięki za życzenia, i...muffinki : D
    fajnie jak ktos odkurza moj domek xd

patrycja9922 i Anja8787 lubią to.
  2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej! :) Ktoś musi takie rzeczy robić, nadrabiam zaległości. :p xD I tak nie mam już z kim spamować, no może jak Jasiek przyjdzie, ale to rzadko. xD A ty też sporadycznie się pojawiasz. xD Z resztą mnie przez ubiegły rok też zbytnio nie było, ale cóż jak ja nawet nie mam czasu się ze znajomymi spotkać, a w weekendy zazwyczaj jestem już padnięta i mam jeszcze mnóstwo roboty. >:(-.- Pozdrowionka zostawiam. ;)

patrycja9922 lubi to.
  3. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

sporadycznie, ale lepsze to niż nic xD mnie można złapać tylko na GG, na forum wchodzę rzadziej . Heh...i też mam jak ty. Przez tydzień mnóstwo do roboty, a potem weekend...też ciągle cośtrzeba robić! a jak nie trzeba to po prostu odpoczywam i pozwalam, żeby nic mi się nie chciało xD Super uczucie, na prawdę : D.
    A teraz czeka mnie jeszcze goracy miesiąc...no, byle do ferii : D

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To w śląskiem teraz upał chłoptasiu (mówi po góralsku) ? W W-wie do 6.01 ma być chłodno ale na szczęście już śnieg został i zostały tylko kałuże wody :D Liczę na to, że luty będzie cieplejszy :p;)

patrycja9922 lubi to.
  5. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

nie w tym sensie goracy xD i nie mówisz po śląsku xD i dobrze : D w moich okolicach nie mówi się gwarą xD

patrycja9922 lubi to.
  6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

A wiesz, że ja ostatnio w Czeladzi byłam? xD Na meczu, co prawda, ale byłam na dłużej niż przelotem. :p xD Tak mi się przypomniało tak a propos ferii jak wspomniałeś. xD Mnie całe ferie w domu nie będzie, więc nie odpocznę od ludzi. xD Masz moje GG: 52386396 ;) Założyłam nowe, bo stare gdzieś zapodziałam. xD

patrycja9922 lubi to.
  7. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

ooo : D no co ty nie powiesz, i jak ci sie podobało ? :D x d
    ja nie wiem czy bede w domu, czy nie. oojetnie gdzie wazne zeby odpocząć xD

8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Jak to mówią, szału nie ma, [ciach] nie urywa. xDxDxDxD Chociaż sala była zarąbista i dobrze się na niej grało. xD
    Szczerze powiedziawszy to tak samo jest z Czewą, nie wiesz, że do niej w ogóle wjeżdżasz. xDxDxD

Post edytowałam,nieładne słówko ciachnęłam i proszę o używanie ładniejszych określeń.

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 stycznia 2015
    patrycja9922 lubi to.
  9. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

xD szału nie było bo sala była w centrum, to obrzeża są ..lepsze(?) xxd piękniejsze, łądniejsze xd
    może coś w tym jest, jak tam byłem dawno temu, to nie wiedzialem gdzie jestem! moze to mialo zwiazek z ym ze mialem 4 lata, ale wątpie xD

patrycja9922 lubi to.
  10. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Obrzeża zawsze są lepsze. xD Ja tam mieszkam na takim zagwiździu, że szkoda gadać. xD Chociaż prawdę mówiąc widziałam gorsze. xD

patrycja9922 lubi to.
  11. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

ja widziałem najgorsze zagwiździe (choć ja wolęnazwę "zarybie" xD) obok warszawy. niby niedaleko stolicy, niby wzystko powinno być, ale były tylko komary i jeden sklep xD

lubię moje zagwiździexD codziennie jezdze to "wiekszego miasta", ale nie takiego duzego ;c Sosnowiec, ale marzy mi sie kiedys mieszkać w metropolii, oczywiśćie jak juz bede mial te miliony na koncie xD

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Pierwsze ostrzeżenie dostałam. xD
    Moje zagwiździe w prawdzie rzeczy jest urocze. xD Większość to lasy i pola. xD I na dodatek nazwę ma ładną. :p xD
    To jedziemy do Dubaju. xD Gdy już się tych milionów dorobimy. xDxD Obawiam się, że wtedy już będziemy starymi dziadkami.xDxD A tak serio to na studia idę do Wrocławia. 8) Jedyne miasto polskie, które mi się podoba aż tak bardzo. :p xD

patrycja9922 lubi to.
  13. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Do Dubaju, albo Nowego Yorku i mam nadzieję, że wcześniej niż na późnej emeryturze xD

A Wrocław : D bylem, widziałem :D nie jest zły! xD wolę Warszawe i moje Katowice xd albo Kraków :D

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja idę do CSI Miami. xD Zawsze kręciła mnie z resztą broń, kryminalistyka i kryminologia. : xD
    Wrocław. <3 No cóż kocham to miasto, zaraz po nim jest Wawa, w Krakowie wstyd przyznać byłam raz.:oops:xD

patrycja9922 lubi to.
  15. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

ja za to w Krakowie mnostwo razy bylem xD

kryminalistyka? : D Szerloku xd ale Miami, Floryda, palmy i plaże xd coś w tym jest :D

patrycja9922 lubi to.
  16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hejo! xD Ano jest. :p Uwielbiam Horatio. :p Chcę być jak on. xD I tak nie mogłam pogodzić się ze śmiercią Yeliny. xD Była najlepszą kobietką w całej tej bandzie. xD
    Co tam? :p :) Miłego! xD

patrycja9922 lubi to.
  17. krasnoludek10

Dobrze :p :) Miłego sąsiadko! xD

patrycja9922 lubi to.
  18. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

siedzęna forum FA, a powinienem sie uczyc, bo mam mnóstwo do zrobienia, ale to norma xD

patrycja9922 lubi to.
  19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ups, a ja powinnam czytać lekturę i też się pouczyć, ale teraz wydaje mi się, że będę mieć luźny tydzień, a dopiero pewnie jutro mi się wszystko przypomni. xD Też jak zwykle zrobię wszystko na last minute* xD

* na ostatnią chwilę (zgodnie z regulaminem tłumaczę. xD)

patrycja9922 lubi to.
  20. krasnoludek10

ja też powinienem czytać lekturę i uzupełnić lekcje z wczoraj :D I pouczyć się do kartkówki z historii, sprawdzianu z WOS'u :p Może do kartkówki ze słówek :D

patrycja9922 lubi to.