kalendarz

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by jola-lola7, Dec 25, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jola-lola7

jola-lola7 Czeladnik forum

Przepraszam, mam pytanie nie było czasu, bo to dzień Wigilijny, na wejście na farmę i nie odebrałam ostatniego prezentu z 24 grudnia. Wszystkich dni pilnowałam.
    Czy można kupić ten dzień za floreny. Zawsze tak było.
    Pozdrawiam i życzę spokojnych Świąt :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, jak zawsze jest taka możliwość. Nieodebrany prezent jest widoczny a pod nim znajdziesz znak plus na niebieskim tle. Po kliknięciu w ten znak otworzy się okienko do potwierdzenia, jeśli potwierdzisz to określona ilość florenów zostanie pobrana i prezent odebrany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Również spokojnych Świąt życzę i pozdrawiam.

dadulek likes this.
  3. dadulek

dadulek Czeladnik forum

ja odebrałam prezent z 24-tego, natomiast nie odebrałam wczoraj tych dodatkowych prezentów i dziś nie mogę ich odblokować nawet za floreny , bo nie ma żadnego plusika ,klikam na prezent a on twardo milczy, nawet nie drgnie....jak odebrać te 2 dodatkowe prezenty?....zawsze było tak że był jakiś czas na odblokowanie prezentów dodatkowych, tzn. tygodniowy i całościowy

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dadulek jeśli nie możesz odebrać prezentów tygodniowych to znak, że w danym tygodniu nie zostały odebrane wszystkie prezenty codzienne. Teraz tak jak już wyżej napisałam - nieodebrane w danym dniu prezenty codzienne (sprawdź w danym rzędzie czy pod którymś z prezentów nie ma plusa na niebieskim tle) można odebrać za określoną ilość florenów do końca trwania kalendarza świątecznego (26.12.2022, godz. 23:59.) a po ich odebraniu odebrać prezenty tygodniowe.

jola-lola7 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Pytań brak. Wątek zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.