Kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika minio65, 29 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. minio65

minio65 Okazjonalny autor

Po raz kolejny gdy nadchodzi odbieranie prezentów Bonusowych to przy innym prezencie już wcześniej odebranym pokazuje Mi się plusik że jest nie odebrany,a to niemożliwe bo sprawdzam po kilka razy dziennie.Dzisiaj w nocy miałem odebrane wszystkie,a teraz Mam nie odebrane dwa nr.25 i 27.Naciągają na floreny??? To nie w porządku!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

minio65 nikt tutaj nikogo na floreny nie naciąga. W ogłoszeniu Kalendarz świąteczny zamieszczony jest wyraźny zapis:

UWAGA: Prosimy o odświeżenie strony po odebraniu prezentu i ponowne sprawdzenie czy został on odblokowany, aby uniknąć problemów z niezapisywaniem czynności.

Zrzuty ekranu z widocznym ID mogą okazać się pomocne w upewnieniu się, że prezent danego dnia został przez nas odebrany oraz potwierdzeniu problemów z zapisywaniem danych, jednak ze względu na różne przyczyny takich błędów, nie możemy obiecać, że zostanie przyznana rekompensata.

Jeśli posiadasz zrzut ekranu z widocznym ID i odebranym prezentem to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

miwi45 lubi to.
  3. minio65

minio65 Okazjonalny autor

Odświeżanie,nie żartuj sobie,napisałem wyraźnie że w nocy dzisiaj odbierałem prezent i wszystkie były odebrane,a tera 25 i 27 mają plusiki to co do tego ma odświeżanie,dzisiejszy prezent jest odebrany

4. SMOD_Atena

minio65 lubię żartować ale akurat teraz napisałam poważnie i to nie jest mój wymysł a decyzja Producenta gry. Skoro twierdzisz, że prezenty były odebrane to wydaje mi się, że nie było żadnego problemu ze zrobieniem zrzutu ekranu w razie potrzeby potwierdzenia swoich słów. Jeśli posiadasz taki zrzut to napisz proszę w tej sprawie do Pomocy technicznej.

Czy tutaj jeszcze o coś chciałbyś zapytać?

5. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

Po otwarciu wszystkich prezentów na kolejne dni nie mogę otworzyć trzech ostatnich prezentów bez numerów. Odświeżanie strony nic nie daje :(

6. Jarolnikk

Jarolnikk Aktywny autor

Smod Atena jak zwykle przeciwko graczom. Pomoc techniczna raczej też nam nie pomaga.... W sumie jednak wiele hałasu o nic.... Dziwna strategia twórców gry, najgorsze nagrody na koniec!!!!. Skrzynka z sianogroszami , nawet nie zamierzam jej otwierać. Pozdrawiam.....Smod Atenkę również :)

7. weronika.3

weronika.3 Forumowy żółtodziób

Zapewne w złym miejscu piszę... Otworzyłam wszystkie skarpety i nie mogę otworzyć żadnej paczki. Co mam robić?

8. SMOD_Atena

Jarolnikk skoro tak twierdzisz a ja napiszę tylko, że postępujemy zgodnie z wytycznymi z Centrali, również pozdrawiam.

Do dyskusji na temat kalendarza zapraszam do odpowiedniego wątku: Świąteczny kalendarz, dział Pomocy nie jest działem dyskusyjnym.

slodaczysko, weronika.3 zapraszam ze zgłoszeniem do PT w celu weryfikacji, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

9. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

Chyba coś jest nie tak skoro wiele osób juz ma problemy z kalendarzem . Wypadałoby zgłosić to i poprawić ,a nie cały czas odsyłac ludzi ze strony na stronę :(

10. SMOD_Atena

slodaczysko jeśli uważasz, że problem jest w grze to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej, tam zgłoszenie będzie zweryfikowane.

A skoro Autor tego wątku nie ma dalszych pytań to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.