Kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 12 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

No znowu problem z kalendarzem. Mam odkryte wszystkie okna do tej pory, a nie chce mi odblokować prezentów dodatkowych. Co się dzieje?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

niki1990 jeśli nie możesz odblokować prezentów bonusowych to zapewne przy którymś codziennym masz znak plus a to znaczy, że prezent nie został odebrany. Z pozycji forum tego jednak nie sprawdzimy, zapraszam ze zgłoszeniem do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

Wszystkie są odkryte wlasnie

4. SMOD_Atena

W takim razie skontaktuj się proszę z PT. Tutaj jak wyżej napisałam, nie sprawdzimy w czym problem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

Dobra dobra. Pomoc techniczna nie działa.wpisalam wiadomość o treści : potrzebne skarpety odblokowanie, dodatkowe bonusy zablokowane, mam screen. Wyskakuje mi błąd że wpisałam więcej niż 140 znaków,A wg moich obliczeń to 73 znaki dokładnie. O co chodzi znów?

6. SMOD_Atena

niki1990 wyskakuje z pewnością komunikat, że znaków jest za mało, wymagane jest minimum 140 znaków.

Spróbuj proszę jeszcze raz.

Czy tutaj mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Brak kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.