kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika muszka55, 19 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. muszka55

muszka55 Okazjonalny autor

Codziennie otwierałam prezenty z kalendarza walentynkowego do wczoraj było ok a dzis mam plusik przy 11 prezencie [15 nawozu] oczywiscie odkryte ale plusik jest i pudełek ostatnich nie moge otworzyc to samo co w poprzednim kalendarzu tym razem nie wykupie za floreny Czy ktos tez tak ma???

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

muszka55 dzień dobry,

prezent z plusikiem jest odkryty, żeby gracz wiedział za co ewentualnie będzie musiał zapłacić florenami aby zdobyć wszystkie nagrody z kalendarza. Z poziomu forum nie jestem w stanie sprawdzić co się dzieje na koncie, gdyż nie mam takich narzędzi diagnostycznych. Takich ustaleń, dlaczego prezent jest zablokowany może dokonać tylko Pomoc techniczna i tam należy skierować swoje zapytanie.

Czy tutaj mogę jeszcze jakoś pomóc?

Przypomnę tylko, że dział pytań nie jest działem dyskusyjnym, więc proszę powstrzymać się od komentowania.

mysia223 Twój post usunąłem.

exile23 post usunąłem - wskazałem w swoim poście gdzie należy zwracać się z prośbą o sprawdzenie dlaczego prezent jest zamknięty.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lutego 2018
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.