kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hexa30, 4 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hexa30

hexa30 Zaawansowany

Dziennie zaglądam do kalendarza i odhaczam a dzisiaj mam ze te wcześniejsze musze za floreny kupic to jak to jest

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Najprawdopodobniej wystąpił problem z przekazaniem informacji o odkryciu prezentu do serwera. Dlatego też w poradniku znajduje się zapis:

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. hexa30

hexa30 Zaawansowany

nic to nie daje , na 100% było odblokowane gram prawie od początku jak gra powstała tak że pomyłki nie ma odblokowane było po koleji

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hexa30 zapraszam w takim razie do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

M<am pytanie. Czy misji niesamowity ogród dendrologiczny jest tylko jeden czy dwa. Zrobiłem diamentowe zadanie i mam jeden ogród. Natomiast druga część służy rozbudowie.

6. SMOD_Atena

polnygryzoń już w kolejnym wątku masz inne pytanie od Gracza, który otworzył wątek.

Niesamowite ogrody są 2, dla jednego jest też ulepszenie poziom 2. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje: Niesamowity ogród dendrologiczny.

Na przyszłość otwórz proszę własny wątek i w nim rozwiążemy Twój problem.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. hexa30

hexa30 Zaawansowany

strone odświeżyłam i nic to nie daje gram prawie od początku jak gra powstała , dziennie odhaczam nie mogłam przegapic jestem na 100% pewna :(

8. SMOD_Atena

hexa30 nie chodziło o to abyś odświeżała grę teraz, grę trzeba odświeżyć po odebraniu prezentu tak aby czynność przez Ciebie wykonana została przesłana i zapisana na serwerze gry. W poradniku jest to wyraźnie napisane.

Czy masz w temacie jeszcze jakieś pytanie?

9. hexa30

hexa30 Zaawansowany

nie mam pytan więcej

10. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.