kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wanda061950, 30 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wanda061950

Wanda061950 Czeladnik forum

Kiedy ukaże się kalendarz na kwiecień ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z kalendarzem różnie bywa, przeważnie ukazuje się w ostatnim dniu miesiąca, czasami wcześniej ale zawsze wtedy, kiedy otrzymamy takowy do zamieszczenia. Bardzo proszę o cierpliwość.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. martinez0

martinez0 Forumowy żółtodziób

Gdzie mam zgłosić zastrzeżenia do ostatniego eventu, który skończył się kilkadziesiąt minut temu?
    Zgodnie z zegarem, miałem czas na zebranie specjalnych roślin eventowych i dostarczenie ich do zadania. Zebrałem odpowiednią ilość, ale nie mogłem ich dostarczyć. Mimo, że zegar pokazywał jeszcze kilka minut do zakończenia. Dodam, że dokładne liczenie czasu jest szczególnie istotne przy zadaniach, które wymuszają praktycznie 24-godzinną aktywność w grze. Jestem wściekły, bo straciłem możliwość odebrania nagrody za kilkudziesięciogodzinną aktywność.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam

Event miał się zakończyć o godzinie 14, co za tym idzie zakończył się planowo. Ciężko jest stwierdzić jaki dokładny czas jest ustawiony na komputerze, tak więc ciężko tutaj to zweryfikować. Warto tutaj zauważyć że czas podany jest czasem serwa i odpowiada dokładnie 14:00 CET (UCT+1).

5. martinez0

OK. Chciałem jednak zwrócić uwagę, że swojego posta wysłałem (teoretycznie) dwadzieścia minut po zakończeniu eventu. A problemy, które opisałem, dotyczyły sytuacji wcześniejszej o 30-40 minut. Co oznacza, że powinienem był mieć możliwość zrealizowania zadania. Uprzejmie proszę o sprawdzenie, na podstawie logów, czasów realizacji zleceń i stanu mojego konta w końcówce eventu.
    Pozdrawiam,

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

martinez0, skieruj zapytanie do pomocy technicznej, gdyż tym się zajmuje, z pozycji forum nie do sprawdzenia, w przyszłości otwieraj własny wątek, bo pytanie nie ma związku z poruszanym tematem w tym wątku.

7. martinez0

Dziękuję, przesłałem
    Pozdrawiam.

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania ?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kalendarz jest już we właściwym miejscu, kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.