kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szyszkowata7799, 6 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szyszkowata7799

szyszkowata7799 Czeladnik forum

czemu nie mam w kalendarzu na lipiec pokazanego jakie będą zadania.Mam tylko do 5 Lipca

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wstępne zapowiedzi eventów jakie mają być w lipcu są tutaj : >>> Lipiec, natomiast Kalendarz w górnej części strony będzie uzupełniany na bieżąco z podlinkowaniami wraz z zamieszczanymi Oficjalnymi Ogłoszeniami. Poproszę jednak odpowiednie osoby aby zamieściły same nazwy wstępnie planowanych eventów w odpowiednich okienkach.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2015
  3. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Czy to znaczy że w tej postaci w jakiej był dotąd kalendarza już nie będzie?
    Podobał mi się dotychczasowy sposób prezentacji, był jasny i czytelny.

4. SMOD_Atena

Napisałam wyżej, że poproszę odpowiednie osoby o uzupełnienie Kalendarza o nazwy planowanych eventów we właściwych okienkach i zostanie to zrobione najszybciej jak to będzie możliwe. Natomiast podlinkowania będą dodawane na bieżąco, jeśli nic się nie zmieni i jak tylko pojawi się Oficjalne Ogłoszenie odnośnie danego eventu.

szyszkowata7799, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Dzięki

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę. Jak widzę, w Kalendarzu są już nazwy planowanych eventów. Należy pamiętać jednak, że są to wstępne zapowiedzi i mogą jeszcze ulec zmianie.

szyszkowata7799, czy teraz jest już dobrze czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

grakula16 lubi to.
  7. szyszkowata7799

szyszkowata7799 Czeladnik forum

Bardzo dziękuje mam już wszystko uzupełnione. Możesz zamknąć

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, życzę miłego popołudnia i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.