kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zbyniek12370, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

czemu w kalendarzu nie ma informacji że dzisiaj będą ts

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W kalendarzu zamieszczane są planowane eventy i mini-eventy i wstępne zapowiedzi,które mogą ulec zmianie.Być może TS-ów nie było w planach,ale jak widzimy będą i jest na ten temat stosowne oficjalne ogłoszenie >>>Tajemnicze sadzonki na Farmie i na Wyspie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Atena raczej myślę, że chodzi o dodanie żeby było widoczne z boku w dzisiejsze eventy, bo nie ma tam tego.

4. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

różne mini eventy nie są planowene w kalendarzu a później jest informacja nie tylko w oo ale w kalendarzu też pytań nie mam np. ja sprawdzam w kalendarzu co danego dnia przygotowało dla nas BP później szukam w oo

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755,dziękuję za zwrócenie uwagi,przekażę ją odpowiednim osobom.
    zbyniek12370,Twoje uwagi również przekażę,a skoro nie masz pytań,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.