kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ruda_stw, 1 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ruda_stw

ruda_stw Okazjonalny autor

mam problem wyjeżdżam na świeta i tam gdzie jadę nie ma internetu i nie otworze ostatnich nagród w kalendarzu czy w związku z tym czy mogę uruchomić urlop na drzewie i czy cos muszę wykupić w sklepie za floreny

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety obawiam się,że uruchomienie urlopu nie przedłuży ważności kalendarza adwentowego,jeśli nie odbierzesz prezentów do 27 grudnia,prezenty przepadają,poza tym trzeba je odbierać codziennie,jeśli w jakimś dniu się nie zalogujemy do gry i nie odbierzemy prezentu,to możemy jeszcze odblokować ten zaległy prezent za floreny,tak jak jest to napisane w poradniku :

3. akacja33

akacja33 Forumowy żółtodziób

Witam, mam problem z kalendarzem. Wchodzę i nic w nim nie ma jest pusta plansza. Czy ktoś ma może ten sam problem?

4. nianiek50

nianiek50 Okazjonalny autor

wszyscy mamy ten sam problem nie ma skarpet :p:p:p:p:p:cry::cry:

5. hey22

hey22 Aktywny autor

no tak i znowu czegos nie ma co bylo zapowiadane dawno podobno....nawet skarpet nie ma :-/

6. JudkaJ1

JudkaJ1 Forumowy żółtodziób

Witam, mam taki sam problem. Plansza jest pusta

7. Werka

Werka Forumowy żółtodziób

Ten sam problem, skarpet brak :(

8. Bozenka

Bozenka Zaawansowany

i u mnie tez -:-(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.