kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika beataduda, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beataduda

beataduda Aktywny autor

W poradniku do kalendarza adwentowego wyświetla się Wam uzupełniona tabelka ?

2. Tabelka będzie uzupełniana codziennie, gdy rozpocznie sie event. W końcu to maja być prezenty- niespodzianki :)

3. beataduda

beataduda Aktywny autor

Aby prezenty były rzeczywiście niespodziankami to nie będzie mogła być uzupełniana każdego dnia. Zgodnie z poradnikiem gracze danego dnia będą dostawać różne prezenty.

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Tak, ale różne chyba w sensie, że codziennie coś innego, ale wszyscy to samo. Bo inaczej rzeczywiście tabelka byłaby kompletnie bez sensu:)

5. beataduda

beataduda Aktywny autor

Pula dla wszystkich jest ta sama ale ja pierwszego dnia dostanę 100 florków, Ty 200 super paszy a mod Afrodyta +200 PD przez 24h (pomarzyć dobra rzecz).

Chyba zasugerowałam się ubiegłorocznym kalendarzem. Poczytałam jeszcze raz poradnik i chyba masz rację, że nagroda dnia będzie jednakowa dla wszystkich. W poniedziałek się okaże.
    Można zamknąć.

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2014
  6. W poradniku jest wyraźnie napisane:

Każdy Gracz otrzymuje te same nagrody.
    Pula nagród dla wszystkich jest jednakowa.

7. beataduda

beataduda Aktywny autor

Jak napisałam wyżej zasugerowałam się ubiegłorocznym kalendarzem. Tam pula nagród też była jednakowa dla wszystkich a dzienne nagrody różne.

8. mariogr2014

mariogr2014 Stały bywalec

Nie rozumie jak przez 27 dni mozna rozdac 24 prezenty . Mysle ze kalendarz bedzie od 1 do 24 grudnia a nie jak podano wporadniku do 27go

9. beataduda

beataduda Aktywny autor

Prezenty będziemy dostawać do 24.12 ale odebrać za florki będzie można do 27.12

10. Zamykam więc i dziękuję graczom za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.