Kalendarz ze skarbami blad?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmer_kasia, 21 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmer_kasia

farmer_kasia Forumowy żółtodziób

Co sie dzieje mam wszystko odkryte a okazuje sie ze cos przegapilam?przy odkrytym okienku z 20 nawozami Zosi mam plusik jakiego grzyba on tam jest skoro juz mam to odkrytehttp://screenshooter.net/102793433/dnwkkco

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ikonka ta jest zamglona i pojawił się przy niej plusik, który umożliwia odebranie za floreny. Oznacza to, że prezent nie został odebrany w wyznaczonym dniu. Ikonka pojawia się, żebyś wiedziała co Cię ominęło. Możesz wtedy zdecydować z pełną świadomością za co płacisz.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. farmer_kasia

farmer_kasia Forumowy żółtodziób

dziwne bo mam go odebranego,a pozatym jesli by byl nie odebrany to nie byloby widocznego Supernawozu Zosi.

4. hexa30

hexa30 Zaawansowany

ja mam to samo ale z gwiazdkami mam odkryte a pisze ze mam odkryć za 40 floren

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak napisała BA_Czerwona :

Jeśli macie jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

6. diablica3

diablica3 Ambasador forum

ja codziennie odkrywałam skrzynie a dziś i u mnie pokazuje że przegapiłam superZośkę :(

Atena nie zamykaj tematu bo jak widać nie jest to pojedynczy przypadek i powinniście to zgłosić ...

7. SMOD_Atena

diablica3 jeśli prezent był poprawnie odebrany i dopisany do konta to będzie to widoczne na konsoli systemowej. O problemie napisały raptem 3 osoby, jednak z pozycji forum tego nie sprawdzimy i nie mamy podstaw aby coś zgłosić, dlatego napisałam, że zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

8. diablica3

mam! wytłumacz mi jak można niepoprawnie odebrać prezent, jeśli kliknęłam i pojawiła sie superZośka to chyba było poprawnie

9. SMOD_Atena

Można, jak wiemy Farmerama to gra online i jeśli np... zbyt szybko zamknęłaś okno i przeszłaś na inną część farmy lub nastąpiła jakaś krótkotrwała przerwa w dostawie internetu to wykonana czynność mogła nie dotrzeć do serwera i nie zostać zapisana.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

10. diablica3

ode mnie nie bo nie ma sensu psuć sobie humoru-.- poczekam do końca dnia

11. hexa30

hexa30 Zaawansowany

ikonke odebrałam pisze 20x gwiazdka a jest plusik ze trzeba zapłacić 40 floren za co?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 sierpnia 2016
  12. SMOD_Atena

hexa30 sprawdzić to ma możliwość wyłącznie PT, więc tak jak wyżej napisałam, zapraszam ze zgłoszeniem, które zostanie zweryfikowane i sprawdzone na konsoli systemowej.

farmer_kasia czy masz jeszcze jakieś pytanie?

13. megi104

megi104 Czeladnik forum

Witam! musiał być jakiś błąd, bo ja na pewno odebrałam kupon na kombajn, jednak gdy doszłam do ostatniego dnia nie mogłam odebrać itemu "król łupów". Nie wiedziałam dlaczego. Po przeczytaniu powyższych postów sprawdziłam i ze zdziwieniem stwierdziłam, że niby nie odebrałam kuponu. I nie jest to pytanie , lecz stwierdzenie faktu. Do tego widzę, że nie mnie jedną ta niespodzianka spotkała. Pozdrawiam

14. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jak napisała SMOD_Atena, problem ten mógł wynikać z tego, że czynność została wykonana na poziomie komputera, ale nie zostało to przesłane do serwera. W takiej sytuacji przedmiot nie zostaje dopisany do konta, a po odświeżeniu czynność nie jest wykonana.

15. SMOD_Atena

Dalszych pytań w temacie nie ma więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.