Opinie Kalendarz walentynkowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 7 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pbkl

pbkl Generał forum

2. ola88888

ola88888 Baron forum

7 - 2 x doniczka walentunkowa i zagroda koszatek

3. skalpelek

skalpelek Czeladnik forum

Nagrody bardziej niż mizerne.Przydałaby się jakaś prawdziwa niespodzianka...a nie 20 zagroda koszatek.:(

4. lonli

lonli Młodszy ekspert

Juppi, dzięki kalendarzowi mam już 515 doniczek i 27 zagród koszatek. Marzenia się spełniają xD

5. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Te kalendarze to coraz gorsze zagroda koszatek jest mi potrzebna żeby sobie w pasku poleżeć xDxDa za odblokowanie zapomnianego prezentu juz chcą 15 fl czekam na edycje gdzie bedzie 100 fl xDxD

6. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

Dokładnie. Za 14 śmigieł chcą 15 fl, sprawdzałem na drugim koncie, podczaas gdy normalnie kosztuje 14 fl. A dzisiejsza nagroda plus nagroda specjalna to jakiś żart. Doniczki sprzedaję za 0.10 sg, nie są nic warte, a koszatek nie chcą na GT. Za późno otworzyłem forum, bo nie brałbym nagrody specjalnej

7. gera2010

gera2010 Stały bywalec

8 - 5x złoty banan

8. ola88888

ola88888 Baron forum

9 - 10 gwiazdek

edit:

10 - 2x zagadkowa tropikalna zagroda loch lamond

Ostatnie edytowanie: 17 lutego 2025
  9. klonek68

klonek68 Generał forum

Gdybym swojej walentynce dał takie prezenty jak w kalendarzu;) nastąpiły by długie ciche dnixD .Wygląda to na czyszczenie magazynu lub wyprzedaż po pożarze ;)

10. Mariola113

Mariola113 Czeladnik forum

mam taka sytuację odebrałam nagrode nr 9 nastepnego dnia nr 10 a dzis każa mi zapłacic za nr9 floreny??? a napewno odebrałam 9 bo po kilka razy wchodze codziennie, o co chodzi? naciaganie? błąd gry?

nikolabln i krasnoludek10 lubią to.
  11. ola88888

ola88888 Baron forum

10 - +200% ( L ) PD/TPD

11 - 3x zagadkowe drzewo palau

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2025
  12. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

13 - 1x kupon na kombajn 12h

13. Kasandra

Kasandra Młodszy ekspert

Oj tam, dziś był kupon na kombajn. To już całkiem zacny prezent.
    Taki rycerz dajmy na to, to przyjedzie co najwyżej na jednym koniu, niechby nawet i białym. A taki kombajn? To jak nic ze 100 koni albo i więcej ma xD No która by odmówiła takiej przejażdżce? xD:p Jakbyś zajechał takim kombajnem, to na pewno dni nie byłyby ciche :p;)

AngelGina, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  14. madzikabadzi

madzikabadzi Młodszy ekspert

Cytując klasyka: kupiłem czarny ciągnik ....zawsze chciałem mieć takie coś, właśnie po to, by wozić ją :) ;););)

Także kupon na kombajn zawsze się przyda

15. Mobilis_A075

Dziś jakieś zagrody, zaś nagrody specjalne to jakieś jajka. Najgorszy kalendarz w grze. Ani cmj, ani imprezowych :cry:

krasnoludek10 i nikolabln lubią to.
  16. pbkl

pbkl Generał forum

Z tych zagrod moze wypasc sum a za te jaja placilam sporo FL. Super nagrody :)
    Po wykluciu:
    Tulis daje skrzyneczke VI a w niej czesto ukrywaja sie kupony i bonusy i niebieskie.
    Romantyczna mysz daje 2 skrzyneczki z pasza.
    Nie wspomne, ze oba jaja podbijaja punkty.

Ostatnie edytowanie: 21 lutego 2025
  17. Mobilis_A075

Jedyny plus, że jedno z jaj daje skrzynkę 6, zaś z zagród wszystko poniżej pomarańczy ląduje w pasku

krasnoludek10 i nikolabln lubią to.
  18. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Dwa jaja to super nagroda:inlove:

19. pbkl

pbkl Generał forum

Suma nie ma w pomaranczu...

Moje jaja juz siedza obok takich samych "kolegow".

krasnoludek10, nikolabln oraz hapsak89 lubią to.
  20. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Jestem pozytywnie zaskoczona końcowymi prezentami w kalendarzu. BP się postarało. Jajka na wybiegu, wysiadują je sąsiedzi ;D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.