Opinie Kalendarz walentynkowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Niestety tak o nas dba ta "nasza" ekipa.....

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ślicznie dziękuję pudło z kuponem zaraz otworze,a następne pudła jeszcze trochę poczekają :)

3. czaruś1964

czaruś1964 Forumowy żółtodziób

Do wczoraj było pięknie - wszystkie prezenty odebrane.
    A wczoraj niespodzianka - kłódeczka wskoczyła na 15 x SN. Trzeba opłacić 8 florków.
    Czyli trafił się kolejny jeleń do skubania.
    Trudno obędzie się bez dodatkowych prezentów.
    Chyba pora skończyć z tą grą bo przestaje być zabawna.
    Wróciłem po kilku latach - ale szkoda zachodu.
    Nawet mam zrzut ekranu, ale po co się szarpać.
    Bez tak "cennych" prezentów przeżyję.

4. jabolka

jabolka Młodszy ekspert

u mnie też była kłódeczka na 10xSP ..... niestety 8 florków "se" poooooszło - a było wszystko w terminie odebrane

5. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

czyli zakupiłeś dodatkowe 10xSP za 8 FL. czas przywyknąć. u mnie w TYM KALENDARZU jakoś udało się i nic się nie zamkło. ufff. ostatnio byłem właśnie przez panią kłódeczkę w czarnej d.... dłoni znaczy. BP odpisało ,,tradycyjnie,,. pozdrawiam

MKMK2002 lubi to.
  6. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

U mnie się obyło bez zamykania kłódeczek, ale ten kalendarz był naprawdę słaby. Jedyne dobre nagrody to (według mnie) farmarki, imprezowe wejściówki, bonusy z tygodniowych prezentów i może ewentualnie TSy i kuponik. Ale ta główna nagroda mnie zawiodła.
    Za 2 pełne tygodnie dostajemy jeden kupon na kombajn 12 h? W świątecznym kalendarzu za 12 dni dostawaliśmy kupon na kombajn 48 h, a tutaj taka słaba nagroda za wytrwanie do końca...

gretag lubi to.
  7. agnieska

agnieska Ekspert forum

Jaki jest ostatni prezent ? Ten za wszystkie odkryte serduszka ? Brakuje mi 1 florena do niego :cry:

gretag lubi to.
  8. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

agnieska i gretag lubią to.
  9. magros

magros Nadzorca forum

do kiedy mozna odebrac te ogolne nagrody

gretag lubi to.
  10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

środa, 07.02.2018, g. 00:01

środa, 21.02.2018, g. 23:59

Ostatnie edytowanie: 20 lutego 2018
    gretag lubi to.
  11. agnieska

agnieska Ekspert forum

12. visa77

visa77 Komandor forum

Czyli nie opłaca się płacić tych florków za odblokowanie kłódki bo prezent końcowy taki sobie :)

tereska1108 lubi to.
  13. rysiek349

rysiek349 Okazjonalny autor

Mam zablokowany prezent z rękawiczkami, wczoraj był odblokowany aż do godz 23, a dziś kłódka. :mad:
    PT odpowie, że zablokowany bo tak widzi na konsoli i .... blada
    a może tak codziennie pytać PT czy mamy odblokowany prezent, wtedy jak wskoczy kłódka to odpowiedź PT będzie argumentem:p

asiamarek lubi to.
  14. asiamarek

asiamarek Zaawansowany

to jest dobry sposób na udowodnienie otwarcia prezentu xD PT same sobie nie może zaprzeczyć :p

MKMK2002, tereska1108 oraz szef1975 lubią to.
  15. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Żeby w kalendarzu na Walentynki, zrobić taki numer z tymi zablokowanymi sercami, to powiem Wam ,że brak mi słów na to , co robi ekipa z nami farmerami??? Koniec kropka, więcej nic nie trzeba mówić, wiadomo o czym to świadczy....................???

16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie, wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.