Opinie Kalendarz walentynkowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. e-MK-a

e-MK-a Okazjonalny autor

No i odpisali, coś na zasadzie - jesteś głąbem, nie odebrałeś prezentu, u nas wszystko w porządku, miłego dnia. :D

2. .Ciotka.

.Ciotka. Czeladnik forum

U mnie zablokowali jeden prezent, który był otwarty. Żenujące.

3. Kathea

Kathea Baron forum

Ale co się dziwisz, oni sprawdzają tylko stan bieżący a nie logi i to co było wcześniej. Więc jak z powodu błędu zamknęło Ci prezent, to na chwilę obecną masz ten prezent zamknięty, i to pokaże system.

4. agnieszka46

agnieszka46 Czeladnik forum

Znowu to samo.Wczoraj wszystkie kłódki otwarte, dziś jedna zamknięta.To jest zwykłe naciąganie na florki.

omega61 i tereska1108 lubią to.
  5. .Ciotka.

.Ciotka. Czeladnik forum

Mam to samo zdanie. Na koniec muszą pozamykać bo inaczej nie zarobią. W moim przypadku nic z tego :)

tereska1108 lubi to.
  6. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Witam z rana:) Wchodzę Ci ja dzisiaj na swoją faremkę , w którą gram od 04.05.2010 r. i oczywiście pierwsze co robię to otwieram prezenty:) Wszystkie serducha otwarte, a ten ostatni w rzędzie dynda i nie chce się otworzyć:)hihi A tu Ci niespodzianka, pokazały się dwa plusiki nad chutnejem i nad sercem z 10 szt. super paszy? Wiem, że to ściema, bo pamiętam dokładnie, co po otwarciu było w serduchu? Także trochę jestem w lekkim szoku, ale pisać nigdzie nie będę i też oczywiście nie będę odkrywać ponownie serc za floreny?
    W związku z tym, że taka sytuacja zaistniała już nie pierwszy raz, to może by udostępnić instrukcję klikania w prezenty?

Farma -139

Ostatnie edytowanie: 20 lutego 2018
  7. e-MK-a

e-MK-a Okazjonalny autor

Ależ ja się nie dziwię, bardziej wysłałem zapytanie tak dla jaj, wiedziałem że spuszczają ludzi z takimi sprawami na drzewo.
    Niby można by się wkurzyć, w końcu gdy się płaci to i się wymaga, no nie? 8)

8. krakra

krakra Forumowy żółtodziób

U mnie właśnie zamknęli kerstolka hehe. Uciekają się do żenujących sztuczek. Ale mi to lotto :)

fankaromka lubi to.
  9. kancun

kancun Czeladnik forum

A u mnie zamknięte wejściówki. Na 200% były otwarte ale nie będę pisać bo mnie też oleją.

fankaromka lubi to.
  10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie odpukać na razie nie ma takich problemów z zamknięciem odblokowanych prezentów,może ktoś wie co znajduje się w dwóch ostatnich pudłach?

11. _gucha_

_gucha_ Forumowy żółtodziób

Mi dzisiaj też zablokowali ODEBRANY już wczwśniej prezent przy chutnej. Pisałam do pomocy technicznej i jak w poprzednim kalendarzu stwierdzili, że to moja wina i wykupienie tej skrzynki należy do mojej decyzji. Wykupować nie zamierzam żadnej skrzynki z trzech powodów: 1) Za 8 fl kombajn na 12 godzin to za drogo. W promocji można kupić za 7 fl kombajn na 48 godzin. 2) 100% więcej pd kuszące lecz z perspektywy 9 lat grania w farmę za 8 fl zbyt mało kuszące. 3) Nie lubię jak się ze mnie robi debila i dla mnie takie praktyki (które się powtarzają w każdym kalendarzu) to jest wyłudzanie. Idac za radą wcześniejszych wpisów następny kalendarz będe robiła zrzut ekranu z każdego dnia.

fankaromka, janafarm oraz kancun lubią to.
  12. Kathea

Kathea Baron forum

W małym pudle jest bonus 100% pd na 36 godzin, w dużym pudle jest jeden kupon na pomocników na 12 godzin.

Renia1920 lubi to.
  13. małgoos

małgoos Cesarz forum

100%PD 36 GODZ i kupon kombajna na 12 h

14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie pamiętam czy w 1 tygodniu otworzyłam wszystkie prezenty. Wydawało mi się, że tak. Zatem zaskoczyła mnie kłodeczka i plusik na którymś serduszkiem ,ale kupiłam , bo akurat parę florków było. Wczoraj profilaktycznie zrobiłam screen. Dzisiaj zdjęłam ostatnią kłódkę,ale na razie nie otworzyłam pudełek. Poczekam, do jutra.

toDzasta lubi to.
  15. e-MK-a

e-MK-a Okazjonalny autor

Otóż to, "florentów" na koncie trochę mam, ale nie lubię "jak się ze mnie robi debila".

janafarm lubi to.
  16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Jeszcze nigdy nie miałam problemów z kalendarzem . Otwarte , odebrane i tak do końca .
    Nie ukrywam , że ze strachem lekkim wchodzę w te kalendarze , ale jakoś mnie oszczędzają ( odpukać , puk,puk )xD

17. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam mi jak do tej pory nic nigdy sie nie zamknelo ale gdyby tak sie stalo pewnie tak samo bylabym wsciekla:mad:bo u nas florki praktycznie mozna tylko kupic za realna kase kino wlasciwie juz nie dziala:eek:obecnie jestem na terenie Niemiec a tu codziennie mozna w kinie wyrwac po 4 florki:inlove::Di jak tu nie miec kompleksow :oops:u nas nawet gry ubozsze:(jak sie nie obrocic [ciach] zawsze z tylu.....:eek:

Edytowałam wykropkowany nieodpowiedni wyraz na Nasze forum usunęłam
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lutego 2018
    MKMK2002 lubi to.
  18. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

I mnie się trafiło, zablokowany mam prezent który odebrałam i mam na farmie TS. Wczoraj mogłam odebrać ostatnie prezenty, a dzisiaj już nie. [Ciach] Wiadomo, że nie ma po co pisać do PT, jednak to jest nie do pomyślenia, żeby tak traktować graczy i przechodzić obojętnie nad takim błędem, a może to jest zamierzone ? Te TS są u mnie w pasku więc musiałam je odebrać, ale to pewnie żaden dowód dla Szanownej Ekipy.

Obrażanie nie jest tolerowane na forum.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lutego 2018
  19. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ale to i tak Ci nic nie da, PT nie bierze tego pod uwagę

e-MK-a lubi to.
  20. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Czytam ten wątek z zainteresowaniem, bo i mnie w przeszłości trzy razy spotkała taka " przyjemność" z zamykaniem prezentów. Tym razem obyło się bez niespodzianek, ostatnie prezenty odebrałam i koniec. Nie czekam na następne kalendarze, bo widzę, że proceder wyłudzania pieniędzy od graczy nadal kwitnie, jest to żenujące, ze nasza ekipa nie interweniuje na górze, w przeciwieństwie do Niemców... tam takie reklamacje zazwyczaj załatwiane są pozytywnie dla graczy i nikt nie zarzuca nikomu, ze chce oszukać, czy wyłudzić prezent, a argumentacja, ze ktoś nie umie odebrać prezentu, ze robi to nieumiejętnie jest poniżej krytyki. Ale to tylko u nas tak jest. Polak Polakowi wilkiem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.