Opinie Kalendarz walentynkowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kcie6

kcie6 Naśladowca mistrzów

U mnie dziś zamknięty prezent nr 2 - 5 wejściówek na koło fortuny.:( Do rana były wszystkie otwarte. Nie piszę do PT, nie wykupię za FL. Żałuję tylko, że nie wykorzystałem wcześniej +1 do stodoły. Dziś to nie ma już znaczenia. Koniec gry. Nie gram, eventu dalej nie robię. Wejdę na farmę wysłać prezenty sąsiadom. Zaufania sąsiadów nie zawiodę. BP traci kolejnego gracza na bardzo poważnie. Bawcie się dobrze farmerzy, ja już podziękuję. Dobranoc i samych miłych niespodzianek życzę.

2. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Rozumiem Twoje rozgoryczenie. Boję się napisać, że u mnie tym razem nadal wszystkie serduszka ciągle otwarte. Jednak w razie niespodzianki też nie wykupię. Pozdrawiam farmerską brać :).

leloszek373 lubi to.
  3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

A ja napiszę, że bardzo lubię kalendarze :)
    Mała doza adrenaliny przed otwarciem - fajne odczucie :inlove:
    Cieszy mnie każdy prezent :)

leloszek373 lubi to.
  4. Pallathinaikos

Pallathinaikos Czeladnik forum

3 zagadkowe zagrody "Miedź" - dzisiaj.

5. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Z zagadkowych zagród odkryłam krety,łasice 11 i jeszcze jakieś badziewie,tak szybko wykosiłam że już nie pamiętam.Gdzie jakieś nowości ,prędzej przestanę grać niż coś dostanę.:mad:

6. tabeh

tabeh Zaawansowany

A mi przed momentem zamknęło chutneya. Super :( napisałam do pomocy, ale pewnie zignoruja mojego maila jak poprzednie.
    A najlepsze, już chutneya tego wykorzystałam...

Koszmar z tym kalendarzem. Mają błedy a zwalaja na nas - wiadomo kto zdesperowany siegnie do florków :(

7. chief35

chief35 Zaawansowany

Dziś 10 X Super pasza

leloszek373 i .Magda60. lubią to.
  8. Rzymianka51

Rzymianka51 Forumowy żółtodziób

Dzisiaj i ja przekonałam się na "własnej farmie", że serduszka zamykają się "same". Miałam nie otwarte okienko z pierwszego dnia,wczoraj zrobiłam jakąś misję gdzie były floreny, odkryłam serce za 5 florenów, wzięłam dodatkowy bonus na +1. Dzisiaj zamknięte serca z 10 i 11 dnia.
    Smutne to, że GÓRA nie reaguje na nasze zgłoszenia i nie naprawią tego błędu. Zarobią parę groszy, a stracą więcej graczy. :(

Właśnie otrzymałam odpowiedź od PT : serduszka nie zostały otwarte. Ta odpowiedź to chyba z automatu leci. Jestem pewna, że je otworzyłam. Ciekawe jak to długo będzie trwało !!!!!!!!!!!

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2018
    tereska1108 i MKMK2002 lubią to.
  9. Pallathinaikos

Pallathinaikos Czeladnik forum

Numer 13 - 3 imprezowe wejściówki.

10. emilka12370

emilka12370 Forumowy żółtodziób

witam wszystkich,a ja do bp napisałam bo dziś zamknęło mi się 11 serduszko z którego zagrody chrom od razu wystawiłam i otrzymałam.
    Napisałam bo jestem bardzo ciekawa co odpiszą i czy oni w ogóle sprawdzają nasze skargi.Jeśli skłamią że nie odkryłam serca to przestaję grać a gram prawie od początku Farmeramy,ale nie będę <ciach> udawała ,że nic się nie stało.BP też powinna obowiązywać uczciwość ,skoro od nas jej wymagają.<ciach2>

Post edytowałem, niewłaściwe słowo usunąłem. Skoro jest prowadzona korespondencja z ekipą Pomocy Technicznej to proszę tam przekazywać swoje uwagi odnośnie gry.
    BA_Ghost

EDIT 2:
    Przypominam również, że istnieje taki punkt w regulaminie forum jak:

2.18. Protesty, bojkoty, itp.

Zabronione są wszelkie formy protestów, bojkotów itp. oraz nakłanianie do nich. Konstruktywne pomysły dotyczące aktualizacji w grze należy zamieszczać w odpowiednim wątku.

Tym razem upominam słownie - BA_Ghost

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 lutego 2018
    tigre i MKMK2002 lubią to.
  11. wojtekszef

wojtekszef Mistrz forum

Jak myślicie, co będzie jutro ? A co będzie nagrodą za jeden rząd i jaka będzie nagroda za wszystko, jak myślicie? Jakieś itemy?

12. mwanago

mwanago Okazjonalny autor

No i ja sie doczekalam zamkniecia serduszka z wczorajszego dnia .Ale nie mam zamiaru pisac do Pt,bo znam ich odpowiedz.A myslalam,ze uda mi sie do konca otworzyc wszystkie serca bez problemu.Trudno.

13. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ostatnie prezenty..
    serduszko-20 farmarek
    pierwsze pudełko- 100% PD przez 36 godzin
    ostatnie pudełko- kupon na 12 godzin

14. Ania.1987

Ania.1987 Młodszy ekspert

Witam wszystkich...dzisiaj otworzyłam ostatnie serduszko, ale dodatkowych już nie mogę...gdyż pojawił się krzyżyk nad 10 serduszkiem - 15 SN ( serduszko wyświetla zawartość, nie otwierane nie pokazywały zawartości )...Jestem pewna, że je otworzyłam, zawsze sprawdzałam po przelogowaniu 2 raz. W poprzednim kalendarzu miałam podobnie, ale tym razem nie wydam na otwarcie 8 florenów. Mam duże zastrzeżenia do uczciwości BP.

fankaromka i tereska1108 lubią to.
  15. Majkax72

Majkax72 Forumowy żółtodziób

U mnie dzisiaj też serducho z 15 SN zamknięte-a było otwarte, codziennie je sprawdzam po kilka razy, przecież było otwarte kilka dni temu- nie wykupię za FL, bo pewność mam 100%, że było otwarte, raczej powiem - żegnaj Farmeramo

16. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Kalendarz zakończony bez problemów z zamykaniem serduszek.

17. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Mnie też się żadne serducho nie zamknęło

i tu się chyba mylisz, jeśli nie otworzysz serduszka, zobaczysz na drugi dzień zawartość i plusik do wykupienia (przynajmniej tak było w świątecznym kalendarzu - zawartość się ujawniała)

18. e-MK-a

e-MK-a Okazjonalny autor

Dopadło i mnie na koniec. Niby super paszy nie odebrałem, wczoraj jeszcze było okej. Grafika się wyświetla, jak przy odebranym prezencie, ale woła o 8 "florentów".

tereska1108 lubi to.
  19. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

U mnie zawsze wszystkie kalendarze działały bez zarzutów - dopiero w ostatnim zamknęły się dwa okienka i w tym obecnym - jedno. Pisać nie ma sensu. Już wolę prezenty od Franka - tam nic się nie zamyka o_O

20. b4lagan

b4lagan Okazjonalny autor

Wg mnie jedynym rozwiązaniem na te błędy ze strony BP jest robienie screenów z każdego dnia lub co dwa dni-wtedy nie będzie głupich odpowiedzi typu że "nie zostało otwarte" jak się im wyśle czarno na białym. Oczywiście jest to duże utrudnienie ale warto im pokazać że nie mają racji i oczekiwać jakieś rekompensaty. Podejrzewam że maja problemy techniczne żeby cofnąć otwarte-nieotwarte serduszka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.