Opinie Kalendarz walentynkowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

xD
    ja na dwa serduszka z hakiem już mam
    no tak na zapas się zabezpieczyłam ;)xD

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Szczęściara;) Ja mam "aż" 3 Fl, na nic raczej nie wystarczy, ale do 21 lutego coś z drzewa uzbieram:p
    No chyba, że serca będę umiała otwierać...xD

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wcale nie dziwię się graczom, którzy już zastanawiają się jak to będzie z obecnym kalendarzem.
    Jak zobaczyłam ogłoszenie zamiast się ucieszyć z kalendarza (jak to kiedyś było), pomyślałam o zamykających się serduszkach.
    Mnie osobiście nie dotknęło zamknięcie odebranego prezentu . . . tfu, tfu, tfu przez lewe ramię . . . na psa urok . . . i co tam się jeszcze mówi w takich sytuacjach ;):) ale moją zaprzyjaźnioną sąsiadkę tak, a na 1000% była pewna, że otwierała. I ja jej wierzę.

Czyżby to było dodatkowe źródło dochodu dla producenta - nie można nic puścić w obieg, co nie przyniesie korzyści materialnych dla firmy.-.-8)

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Też na widok kalendarza wcale sie nie ucieszyłam.... niestety mnie zamknięcie dotknęło w zeszłym roku aż dwa razy, za pierwszym razem zapłaciłam, bo chociaż byłam pewna, ze otwarłam, to jednak jakieś wątpliwosci miałam, ale w adwentowym bardzo pilnowałam otwierania a jednak po dwóch dniach okazało sie, że otwarta skarpeta znienacka sie zamknęla, noż ruszyło mnie wtedy :mad:
    Więcej już komentować nie będę, bo nerwów szkoda. Mam nadzieje, że w walentynkowym nie będzie błędów czego sobie i wszystkim graczom życzę :)

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

:wuerg:
    aż mnie zemdliło ale no jakoś to przeżyjemy :sleepy:

mam ogromną nadzieję zobaczyć pod pierwszą z 2-3 kłódek +1 do stodoły :D marzenie ściętej głowy :cry:

gosiagosia60 i olgs3 lubią to.
  6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zwrociliscie uwage,ze to sa kłódki samozatrzaskowe
    Jakby co to wina nie lezy ani po naszej stronie ani po BP tylko po stronie kłódekxD
    Sprytne:p

7. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Pod pierwszą kłódeczką 16 flakoników perfum, zwykłych, tych różowych. Miejmy nadzieję, że przyjdzie czas i na te złote :D

8. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Serce nr 1
    16x perfumy

9. alexander56

alexander56 Generał forum

pierwsze koty za płoty kluczyk dopasowany i 16 perfum zdobyte i oby tez dla mnie ten wpis był dowodem ze tym razem kłodeczka sie nie zatrzaśnie , trzymam tez kciuki za tych co tez juz otworzyli :p;):D

Alan1907 lubi to.
  10. 19xxx90

19xxx90 Czeladnik forum

Serce nr 2 - 5x darmowa próba ;)

azadrubalja i nikolabln lubią to.
  11. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Serce nr 2
    5x zwykła wejściówka na koło

12. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Optymiści mówią że za w czasu wszyscy narzekają na takie kalendarze, bo i to ma swoje powody, ile było kalendarzy zawsze miałem po 2-3 kłódki po otwarciu i najgorsze że się pojawiają po kilku dopiero dniach, wiadomo ,że to nie wina systemu tylko celowa robota twórców kalendarza, ale nie mamy na to żadnego wpływu, ja mam na to sposób po prostu po otwarciu realizuję otrzymaną nagrodę a później jeżeli jest warta to ponownie otwieram za FL i mam wtedy podwójne nagrody. Odświeżanie jak tu piszą nic nie daje . bo za każdym razem odświeżałem i efekty były takie same.Nie ma co się stresować, bo musza w jakiś sposób od nas ściągać kasę , a jednym z sposobów właśnie są kłódki w kalendarzach.

13. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

5 zwykłych za 2. serduszko + 5 zwykłych od Franka = 10 zwykłych wejściówek na koło. Do tego jeszcze kilka mam od feniksów.
    Ale żeby było śmiesznie wygrałam na kole ze 3 albo i więcej, imprezowych wejściówek. I choć bardzo się starałam żaden z bonusów +1 czy 100% nie wypadł a w zamian za to mam m.in. jeszcze jedną, już 23. brzoskwinię XXL...

Smyk55 i ania1713 lubią to.
  14. 19xxx90

19xxx90 Czeladnik forum

Serce nr 3: 10 skrzyń z farmerskim wyposażeniem II

15. chief35

chief35 Zaawansowany

Serce 4: 1 kerststol

16. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

jak na razie słabo 8)

17. chief35

chief35 Zaawansowany

Serce 5: dziś punkty (PD) u mnie 35000

18. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Serce nr 5 to 35 tys PD

19. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Czy komuś już się zamknęło jakieś serce? xD

20. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

Na ten moment mam 5 otwartych serduszek.Ciekawe po ilu dniach zostanie przynajmniej jedno zamkniete.W kazdym kalendarzu mam zamkniete 2 elementy.U mnie to norma.Dalam sobie spokoj z PT.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.