Opinie Kalendarz walentynkowy

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

Romantycznie! Z okazji walentynek twoje zwierzęta okazują sobie mnóstwo miłości, podziwu i wręczają moc prezentów. Ty też odbierz swój codzienny prezent w kalendarzu walentynkowym!

Czwartek, 12.02.2026, godz. 00:00

Środa, 18.02.2026, godz. 23:59

UWAGA: Prosimy o odświeżenie strony po odebraniu prezentu i ponowne sprawdzenie, czy został on odblokowany, aby uniknąć problemów z niezapisywaniem czynności.​

Zrzuty ekranu z widocznym ID mogą okazać się pomocne w upewnieniu się, że prezent danego dnia został przez nas odebrany oraz potwierdzeniu problemów z zapisywaniem danych, jednak ze względu na różne przyczyny takich błędów, nie możemy obiecać, że w każdym przypadku będą podstawą przyznania rekompensaty.

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

twardy81 i Mr.TOP lubią to.
  2. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Lecimy z tym! Oby dali coś ciekawego na koniec:music:

3. twardy81

twardy81 Komisarz forum

Robię

Aisha1969 i bogusiania lubią to.
  4. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Kolejny kalendarz-biore wszystko co daja ;) Bardzo lubie kalendarze. Zawsze cos ciekawego wpada.

5. monter52

monter52 Młodszy ekspert

Mogli by dać jako nagrodę główną Super wielkie drzewo Zosi, bo nie można go nigdzie zdobyć. Jedno które mam to mało, przy obecnych wymaganiach w ewentach. Ale zawsze to jakieś drobne nagrody są . Robię.

6. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Też cierpię na ich brak :( jedno takie drzewo jest do wyciągnięcia w spółdzielni z misji "Niezłe groszki" - jeden z koszmarków xD taki siewny gigant, właśnie go zaczęłam robić powolutku, kiedyś tam skończę i drzewo będzie moje :D

Aisha1969 i grania. lubią to.
  7. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Ogółem to na to bym raczej nie liczył
    Drzewa są fajne, ale ich duża ilość dale niezależnośc - więc nikt nie byłby zainteresowany pakietami różnymi
    Są do zdobycia aktualnie w 3 misjach na chyba 204 czy 205 poziomie, a i oczywiście ze skrzyni drzew za poziomy 200+
    Ja bym chciał picollo:p

Aisha1969 lubi to.
  8. ata

ata Okazjonalny autor

3. bonus PD 100% (S)

5. super pasza - 14 szt.

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2026
    eweliaB07 i hlnrys lubią to.
  9. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

6 - 2x walentynkowa doniczka oraz bonus-Piccolo

eweliaB07, ata oraz hlnrys lubią to.