Kalendarz Tiki blokada w dn. 25.04

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gumek126, 26 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gumek126

gumek126 Forumowy żółtodziób

Witajcie Farmerzy!

Występowały chwilowe problemy z dostępem do kalendarza oraz odkrywaniem kafelka z dnia dzisiejszego (inf. dot. dn. 25.04), zostało to naprawione, kalendarz Tiki funkcjonuje prawidłowo.

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam i .....

Taki komunikat znalazłam wczoraj po nieudanej próbie odkrycia kolejnego kafelka kalendarza w dn. 25.04. br. Czyli teoretycznie powinnam go odkryć! no właśnie TYLKO teoretycznie, gdyż był i jest PROBLEM z nim. Nie udało mi się ani wczoraj go odkryć ani dziś (- to pewnie musztarda po obiedzie). Żąda ode mnie 15 FL ale za co???? skoro sumiennie wchodzę tam codziennie >:(.
    Sąsiadka odblokował za floreny.
    Komunikat o poprawnym funkcjonowaniu się ukazał ale florenów nie oddali!!!!!!

Jeśli już ekipa pisze że "problem został usunięty" to powinni to zrobić skutecznie!!!
    I kto mi teraz pomoże??? -.-

A teraz co? cała zabawa z głowy... bo nie zamierzam wydawać ciężko zdobytych "florków" ot tak sobie :(.

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Witaj :)
    Informacja, którą zacytowałaś dotyczyła problemów z odkryciem kafelka z dnia 13 kwietnia. Od tego dnia kalendarz działa prawidłowo i nie występują nieprawidłowości związane z odbieraniem prezentów.
    Jeśli nie odkryłaś wczorajszej nagrody, a chcesz uzyskać wszystkie prezenty, pozostaje możliwość odkrycia kafelka za floreny.

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tego komunikatu nigdzie nie widziałam, ale wczoraj widziałam posty użytkowników o zablokowanym ( już po odkryciu ) prezencie z kalendarza .

Ba, nawet szybko zrobiłam screena kalendarza :)

Komunikatu nie ma, wspomnianych postów też nie widać.

Co się z nimi stało? Znaczy się z tymi postami

EDIT:
    Znalazłam jeden taki post z dnia wczorajszego:

Ostatnie edytowanie: 26 kwietnia 2016
    gumek126, Anetta41 oraz MOD_Cookie* lubią to.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Nie potrafię określić dlaczego Gracze mieli zablokowane kafelki. Być może nie odebrali nagrody w terminie, w związku z czym taka opcja dostępna była jedynie za floreny. Problemy występowały jedynie 13 kwietnia i tylko tego dnia dotyczyła informacja przekazana w ogłoszeniu.
    W dniu wczorajszym oraz przedwczoraj na swojej Farmie bez przeszkód odkryłam kafelek, a prezenty zostały dopisane do konta. Domyślam się, że u Ciebie również wszystko jest w porządku i nie możemy mówić w tej sytuacji o masowym błędzie, tak jak było to wcześniej, a o pojedynczych przypadkach wśród Graczy.
    Komunikat pojawił się tutaj: >>klik<<.

Anhedrea lubi to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To były tylko moje spostrzeżenia.
    A u mnie wszystko OK :)

Anetta41 i MOD_Cookie* lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Anhedrea dziękuję za spostrzeżenia.

gumek126 czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie ?

Anetta41 lubi to.
  7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Brak dalszych pytań, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.