kalendarz rzeka dusz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nemo75, 1 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nemo75

nemo75 Stały bywalec

odblokowałam za floreny nagrody od 1-6 ..teraz mam wszystkie odblokowane nagrody do ostatniego dnia natomiast nie odblokowały sie nagrody ,,lezanko,,i pudełko dlaczego nie moge dostac nagród z tych itemów???? ciagle wiszą kłódki

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku:

Do planszy z prezentami przejdziemy poprzez okno newsów i zegar eventowy.
    Zasady są podobne do innych wydarzeń tego typu:
    • odebranie ponumerowanego codziennego prezentu powinno nastąpić w godzinach 00:00 - 23:59;
    • nieodebrany prezent można odebrać płacąc florenami (ich ilość zależna jest od wartości prezentu);
    • nagrody "tygodniowe" można odebrać po odebraniu wszystkich nagród z danego tygodnia - w tej edycji będą dostępne co 6 dni;
    • nagroda główna, umieszczona na samym końcu, może zostać odkryta po zebraniu wszystkich codziennych prezentów;
    • prezenty bonusowe można odbierać do końca trwania wydarzenia;
    • ostatni dzień trwania kalendarza nie zawiera prezentu, można w nim jednak wykupić pominięte prezenty z wcześniejszych dni.
    Jeśli masz jakieś wątpliwości czy problemy to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. nemo75

nemo75 Stały bywalec

mam wszystkie odkryte a jednak na tych tygodniowych wiszą kłódki ...

przelogowałam sie i wskoczyło ok dzięki za pomoc

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 listopada 2023
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.