kalendarz: powtórka z rozrywki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witam. Rano na jednym z moich kont odkryłam niebieski plusik przy wczorajszym prezencie. Na 100 proc. wczoraj był odkryty, jestem zbulwersowana, po raz drugi próbuje sie naciągnąć mnie na wydanie 8 Fl za nic. Taką samą sytuację miałam w letnim kalendarzu.
    Jestem "uczulona" na te prezenty i codziennie po kilka razy sprawdzam czy wszystko w kalendarzu jest w porządku. Mam floreny, ale na pewno ich nie wydam na ten cel, tym bardziej, że uiściłam co miesięczną daninę na grę wykupując abonament na pomocników i na tym kuponie aż tak mi nie zależy, na naklejce również.
    Napisałam do PT mniej więcej to samo co tutaj, ale nie spodziewam się niczego dobrego dla mnie. Na pewno napiszą, że wczoraj tego prezentu nie odkryłam. No cóż.... nie będę się kopać z koniem i udowadniać, że nie jestem wielbłądem trójgarbnym.....ja jeszcze wiem, co robię.

2. sorella

sorella Półbóstwo forum

Dlaczego nie otwierają się dodatkowe prezenty w kalendarzu, a wszystkie skarpety są odkryte!?

3. brian301

brian301 Forumowy żółtodziób

u mnie podobnie pewnie jakiś błąd u nich

4. rydz73

rydz73 Forumowy żółtodziób

ja odebrałam prezent z sup.zosią i kupon ale tego z naklejką już nie :(

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

skaliwa skoro napisałaś zgłoszenie do PT to tam z pewnością wszystko zostanie sprawdzone i otrzymasz odpowiedź. Z pozycji forum nie sprawdzę Twojego konta.
    Do zamieszczenia opinii na temat kalendarza zapraszam do właściwego wątku dyskusyjnego: >>Świąteczny kalendarz<<.

brian301 nie mamy informacji o tym aby występował tego typu błąd.

W poradniku Świąteczny kalendarz napisane jest:

oraz

Jeśli przy którymś z prezentów codziennych jest plusik to znaczy, że prezent nie został w danym dniu odebrany i można odebrać go już tylko za floreny a tym samym uzyskać dostęp do prezentów bonusowych.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

SMOD_Atena, spodziewałam sie takiej odpowiedzi xD ale musiałam dać upust swojej złości.:mad:
    A tak naprawdę widać, że to samo dotknęło nie tylko mnie.......
    Nie jest tak, że plus przy nagrodzie oznacza, że prezent nie został odebrany. Dokładnie to samo dzieje się w każdym evencie z kalendarzem od paru lat. Nie wiem, czy jest to błąd zamierzony, czy niezamierzony, dla mnie jest to próba wyłudzenia realnych pieniędzy.
    A po PT spodziewam się dokładnie takiej samej odpowiedzi, jak tych powyżej.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

skaliwa przykro mi, nic innego nie mogę zrobić.

A skoro nie masz już żadnego pytania to temat zamykam.

-bozena0727- post usunęłam, odpowiedzi udzieliłam w otworzonym przez Ciebie wątku, zapraszam tutaj: >kalendarz<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.