Kalendarz muszel-niespodzianek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -bobik85-, 30 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -bobik85-

-bobik85- Forumowy żółtodziób

Mam problem ponieważ odkryłam cały kalendarz a nie mam w inwentarzu wegetariańskiego grilowania i nie mogę uruchomić rzędu w chmurach.Czy możecie to jakoś wyjaśnić???

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Może item został przez ciebie postawiony na innym pnączu, albo gdzieś na polu?? Poszukaj na pewno się znajdzie :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Ten item był pierwszą nagrodą dodatkową i jeśli masz odkrytą muszelkę, to ja myślę że już gdzieś ten item wystawiłaś ( zdarza się to bardzo wielu osobom), wystawiają i zapominają. Sprawdź proszę dokładnie swój Ogród ozdobny, inne części farmy i inne rzędy chmur na cudownym pnączu, na pewno znajdziesz. Dla ułatwienia poszukiwań grafika itemu wygląda tak:

"Wegetariańskie grilowanie"
    620 PD co 10,5h

Item zajmuje jedno małe pole.

Jeśli jednak nie odnajdziesz itemu, to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Antenka18 dziękuję za pomoc.

4. slusarczyk71

slusarczyk71 Forumowy żółtodziób

Witam ja też nie moge ustawic itiemów na pnaczu ,bo ich nie mam.Co robić?Mam tylko "domek na drzewie "pozostałych brak !!!!!!!

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

slusarczyk71, jeśli muszle z itemami masz otwarte poszukaj ich na innych gałęziach Pnącza, ale na łąkach.

6. ziuta1976

ziuta1976 Czeladnik forum

Ja też mam ten problem,nie mam w inwentarzu i na ogrodach,na pewno tam nie wstawiałam a dla pewności przeszukałam,do pomocy technicznej też się nie mogę dobić...

7. trawnik

trawnik Forumowy żółtodziób

witam, też miałam problem z wegetariańskim grilowaniem, po prostu schowała się ta owieczka ale pomoc techniczna jest niezawodna i wskazała mi miejsce/ na łące / gdzie ten item cichaczem się schował - piszcie do pomocy b o odkryte itemy muszą być na farmie
    - pozdrawiam trawnik

SMOD_Atena lubi to.
  8. SMOD_Atena

trawnik dziękuję za pomoc.
    Jeśli ktoś ma problem z odnalezieniem itemów, to zapraszam do PT, tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna<<<.

-bobik85-
    czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

u mnie to samo brak grilowania

10. SMOD_Atena

ars4265 tak jak napisałam wyżej, zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej. To, że tutaj o tym napiszesz nie pomoże w odnalezieniu itemu. Z poziomu forum nie mamy takich możliwości.

Czy Autor tego tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

11. SMOD_Atena

Autor od momentu zadania pytania nie pojawił się na forum, domyślam się, że item został odnaleziony i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.