Opinie Kalendarz muszel-niespodzianek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

JJutro stawiam na super paszę lub nawóz.

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

3 imprezowe wejsciowki dzis
    Kiedys sie przydadza;)

3. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Dziś mamy 3ximprezową wejsciówkę :)

4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

super prezencik dzisiaj

toDzasta lubi to.
  5. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Z wejściówek wygrałam świeży dżem z pigwy, serownię pomarańczową i latającą kozę. :)

Anetta41, brydzia175 oraz toDzasta lubią to.
  6. MobilisA075

Zobaczymy co wygram. Tak: U frania tradycyjnie 2490 PD na 83 poziomie[kropla w morzu], na kole tryb zwyczajny: 5x super nawóz, może być. A impry:
    -10x super pasza
    -24.900 SG
    -4050 TPD.
    Czyli nawet w porządalu. Oczywiście poza PD u Frania, ale wszystkie 4 próby dobre. Dlaczego 4? 1 od frania i 3 z kalendarza. Oby więcej takich wejściówek. Mam nadzieje że jak dadzą TS-y to będą w spółdzilni wejściówki. A wy jak z kółkiem?

7. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Witam. U mnie z dzisiejszych trzech imprezowych - kupon na 12h, 20xSN i 10xSNZ. Czyli całkiem nieźle. Jestem happy :):D

Anetta41, Nutka oraz toDzasta lubią to.
  8. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Dzisiejsza muszelka - 3 imprezowe wejściówki. Na kole nie ma nic ciekawego ... to nie kręcę.

Anetta41, Nutka oraz toDzasta lubią to.
  9. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Ja moje imprezowe wejściówki też na razie nie wykorzystuję. Czekam aż na kole będzie Magiczny Strach bo tylko jego mi brakuje :)Tradycyjnie prezent mi się podoba :)

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry . Wzięłam imprezówki z kalendarza , zakręciłam kołem i .......... brakujący Straszny strach jest mój ,
    nareszcie mogę pnącze uruchomić . Reszta czeka na lepsze nagrody na kole . Jestem bardzo zadowolona .

11. MobilisA075

A ktoś może trafił rabarbarowy lub lawendowy dżem na imprze? Ja na szczęście badziewia ani razu nie wykręciłem, nawet na zwykłym.

12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Krece tylko wtedy,kiedy nagrody sa interesujace. Imprezowe wejsciowki nie przepadna, szkoda je zuzywac ot tak. Tak samo staram sie robic z zielonymi- nagrody cienkie to czekam 8h i zagladam ponownie.

13. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

z dzisiejszych imprezowek na kole wypadlo 1 kupon x12h, 1x odwloki z much i straszny strach na wroble - bedzie dla sasiadki farmerki- a nadal nie moge trafic magicznego niestety

toDzasta i Anetta41 lubią to.
  14. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Do tej pory żadnego stracha czy kwiatka nie było możliwości wysłać podczas G&T

adikamila lubi to.
  15. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Dziś 20szt SN ;)

16. adikamila

adikamila Nadzorca forum

A szkoda, bo mam trzy straszne strachy i chętnie wymieniłabym na jednego magicznego :) Cały czas poluję na niego na kole :)
    Dzisiejszy prezent też bardzo przydatny, podoba mi się :D

Nutka, toDzasta oraz Anetta41 lubią to.
  17. FanKartofla

FanKartofla Forumowy żółtodziób

Też kręcę, gdy mnie coś interesuje - i tak przeważnie wypadają 4 skarpety, no czasami inne badziewie (ostatnio dostałam kolejną fabrykę jajek kurzych). Zielonych staram się nie kręcić, gdy jest madragora (99/100 w losowaniu)...

toDzasta lubi to.
  18. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Ostatnie edytowanie: 9 czerwca 2016
  19. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

a dzisiaj 20 super nowozu ;)

Nutka lubi to.
  20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Który już rozlałam na róże .

Status tematu: