Opinie Kalendarz muszel-niespodzianek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

o matko!!

czy wy choc raz , w jednym choc watku, w jednej mini , mozecie NIE ZRZEDZIC??!!

franek daje darmo i tu dostajemy darmo. zrzedy niech ida sie wypalac na sloncu.

2. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Dokładnie tak, dostajemy kalendarz z super nagrodami każdego dnia ale i to nie zadowala malkontentów z matematycznym podejściem do gry, co muszą mieć na wszystko wzory jak co się liczy i 90% gry spędzają w arkuszach kalkulacyjnych zamiast na zabawie, tym samym zabierają sobie to co najlepsze w grze, czyli czystą rozrywkę. Ja nie patrzę jak co się liczy, ile ugram to ugram, nie spinam się, że już teraz muszę mieć, cieszę się, że coś fajnego mi wpadło i że udało się coś wygrać :) Życzę takiego samego podejścia innym graczom :)

3. ona64

ona64 Czeladnik forum

Wczoraj dopiero odkryłam wyspę, byłam ciekawa jakie bedę miała drzewka z dzisiejszych sadzonek z kalendarza, nie mam tam żadnych drzewek odkrytych za ZB.
    tajemniczości nie są już tajemniczościości, jestem bardzo zadowolona:D
    2 x bananowiec xxl
    cedrat xl
    2 x cedrat xxl
    baobab xl
    amherstia xxl
    wampee

4. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

dziś 2 razy dżem z guawy

5. jakleci.jolanta32

jakleci.jolanta32 Czeladnik forum

co to jest BB????? - kupno muszelek

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Jak ktoś nie odkrył jednej muszelki i próbuje odkryć odpłatnie za floreny ,to pojawia się napis ,że odkrycie muszelki kosztuje np. 32 BB ,zamiast 32 fl. - stąd pytanie gracza co oznacza to BB w kalendarzu muszelkowym :)

8. stokrotka891

stokrotka891 Czeladnik forum

co było w 2 muszelce?

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jabłecznik z cukinią x2

Anetta41, Nutka oraz LIDEMAN lubią to.
  10. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Proszę rozpiskę, jakby ktoś zastanawiał się czy warto :)

11. SMOD_Atena

Gdzieś już to czytałam, ale jak zwykle skleroza mnie dopadła, dzięki za przypomnienie. Ja odkrywam na bieżąco, więc w grze tego nie miałam okazji zobaczyć i nie wiem dlaczego tak to się wyświetla.

Sprawdziłam to jednak na koncie testowym i po najechaniu kursorem wyświetla się prawidłowa informacja:
    musz.jpg

12. stokrotka891

stokrotka891 Czeladnik forum

dzięki za info :)

LIDEMAN i xBabciaEwa lubią to.
  13. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Witam ja kiedyś powiedziałam sobie taki nic nie warto odkrywać , ale machnalnie to robiłam i chociaz zabrzmi to dziwnie pierwsze odkrywki były mało warte ale potem tj, 6 odkrywką był kombajn na 24 godziny , więc teraz odkrywam jak leci . Powiem wam w sekrecie z tych też trafiają sie niezłe sztuki - wamp , nerkowiec.;););)o_Oo_O

14. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Owszem ,po najechaniu kursorem wyświetla się prawidłowo ,ale jak się kliknie to wychodzi takie coś

15. SMOD_Atena

Dziękuję, zostanie to zgłoszone, a na przyszłość zapraszam do tego wątku : >>>GRA - pod lupą - temat zbiorczy<<<.

LIDEMAN lubi to.
  16. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Dzisiejszy prezent to jakaś kpina! Jabłecznik się udał, myślałem że dżem guawowy też, chcę go sprzedać a tu kosztuje 250 SG:(:(. Wziąłem go na poziomy do przetwórcy. Dzisiaj wyjątkowo u Frania lepiej niż w kalendarzu. Po długim oczekiwaniu dał 15% pd na 0,5 h. Na poprzednie prezenty nie narzekam, ale dzisiejszy to naprawdę kpina! Nie uważacie? Jeszcze żeby to był CMJ lub sernik wiśniowy to tak, mam nadzieję, że jutro nie będzie tak niskiego prezentu.:D. Dużo lepiej byłoby np 50SG lvl, wyszłoby 4 coś tys SG, a nie 500. Mogliby dać +100% do stodoły lub kombajn. Stawiam jutro na super paszę. Kategoryczne NIE dla tak taniego rzemiosła. Nawet punktów mało to dało.

17. SMOD_Atena

MobilisA075 oczywiście masz prawo zamieścić swoje zdanie, ale litości, serce mnie boli jak Ciebie czytam. Toż to są prezenty, za darmo, za jedno kliknięcie, co by nie było to aż nie wypada narzekać, naprawdę :eek:

18. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Czy w realu też tak narzekarz na prezenty, które dostajesz ? Jeśli prezenty, które otrzymujesz tak Cię stresują i psują dobry humor, to jedyny sposób nie otwierać muszelek... Nic na siłę.

19. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

W realu jak coś nie pasuje to też narzekam. A nie otworzę muszli a w specjalnej może być coś wartościowego i potem będzie płacenie FL.

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ale sąsiedzie czy narzekasz na prezenty w realu?
    To znaczy że jesteś małostkowy i wszystko przeliczasz na kasę, nawet w grze.

Życzę Ci więcej radości, nawet z drobiazgów.

Mnie każdy prezent z kalendarza pasuje :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.