Opinie Kalendarz muszel-niespodzianek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Dzień dobry :)

Z prostej przyczyny, bo pewnie w ostatniej muszelce będzie ostatni brakujący element :) Do tej pory był rząd chmur i 2 z 3 itemów.

Dziś królik dostał 2 bilety na traktor :D Super, lubi kombajnować marchewkę xD

Miłego dnia :) Już wtorek :D

2. wawjulka

wawjulka Forumowy żółtodziób

a czy u ciebie pojawiło się pnącze po odkryciu muszelki? Rozmawiałam z kimś, u kogo się pojawiła...

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witaj :)
    U mnie sie pojawiło jako 5 i czeka na ostatni item ..jak nie masz pnącza a go odkrywałaś to pisz do PT - powodzenia
    wkleję screna , na szybko to robiłam ..:)

PS. A masz odkryte cudowne pnącze ?? Bo jeśli nie to rząd chmur będzie na Ciebie czekał aż to odkryjesz ..sorki za to pytanie ale trudno powiedzieć dlaczego nie masz tego rzędu w tej chwili ??:)

Ostatnie edytowanie: 28 czerwca 2016
  4. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Tak, pojawiło się :) Ale itemki na razie mam w ogródku, żeby nie marnowały się ;)

Żeby mieć dostęp do pnącza i jakiegokolwiek rzędu chmur trzeba najpierw jak amber wspomniała, wykonać misję w spółdzielni o nazwie cudowne pnącze, więcej poczytaj tutaj: Cudowne Pnącze

5. tosia

tosia Nadzorca forum

kuponik na kombajn zawsze sie przyda, na razie to te kupony magazynuję na lepsze czasy;P

czekam na jutro aby odkryć kolejną muszelkę:D

6. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Królik już ma tyle na te lepsze czasy xD

nie mogę trafić tego na 36 godzin na razie :p Ciekawe co jutro :D Chciałem dziś zobaczyć ale mam za małe łapki by otworzyć :D

7. tosia

tosia Nadzorca forum

ładny magazyn:)przyda się kiedyś to wykorzystamy a co:p
    ten 36h trafi się prędzej czy później a i ja nie potrafię otworzyć kolejnej muszli więc trzeba czekać na jutro popijając herbatkę w ogrodzie dendrologicznym:p:D:D

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dziś serwują 15 szt. super paszy:D

9. kwoka74

kwoka74 Młodszy ekspert

Dzisiaj 15 sztuk SP

10. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Dziś na osłodę braku super paszy w evencie dostaliśmy 15 szt. z muszelki :p Lepsze to niż nic ;)

11. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

hahah Pierwszy :D

Dzień dobry we środę :D

Oto co dziś czeka ciekawskich :)

Superowo, bo żabki wszystko zjadły - bestie jedne xD

Miłego dnia, jeszcze tylko 2 dni i weekend, już środa :D xD

12. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

A dzisiaj 15 zosiek, brakujący domek na pnącze i wodna armatka :D

toDzasta, Nutka oraz LIDEMAN lubią to.
  13. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Pierwszy :D hahahah

Dziś ostatni dzień z kalendarzem muszelkowym :( Prosimy o więcej ;) Bardzo fajna zabawa :)

Dziś do wygrania 15x Vivanka, 1x Królik na drzewie i 1x Armata na króliki na drzewie :D hahahha

Uwaga! Dziś czwartek już, lol toż to prawie weekend i wypłata :D hahaha

Miłego i udanego czwartku, życzy Królik Wesołek :)

PS. Mam pnącze i nie zawaham się go użyć, drżyjcie, bo TP/TPD zdobywam xD

14. alekar

alekar Chodząca legenda forum

liczyłam na bananki :(

15. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Bananki zjadły małpeczki i teraz skaczą sobie po drzewach :D Głowa do góry, banany szybko rosną :p Na pewno zdobędziesz :)

16. alekar

alekar Chodząca legenda forum

wstrętne małpy, mogły mi zostawić chociaż z 5 bananków :mad:u mnie banany baardzo długo rosną, może nie ten klimat :oops:

17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Ja też nie mam tego na 36 godzina, ale pozostały zapas wygląda tak: 13x1h, 12x3h, 45x12h, 5x24h i 7x48h. Jest się z czego cieszyć :D:D:D:)

toDzasta, Anetta41 oraz LIDEMAN lubią to.
  18. Luko24

Luko24 Forumowy żółtodziób

mam takie pytanie odnośnie pierwszej ozdoby którą dostawało się po otwarciu pierwszego rzędu muszelek. Ile pkt lub singroszy daje ta grilująca owca?

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

[​IMG] 620 PD co 10,5h

LIDEMAN
    jeden Twój post, który niczego do tematu Kalendarza nie wnosił, usunęłam.

20. Luko24

Luko24 Forumowy żółtodziób

dziękuję za pomoc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.