Opinie Kalendarz muszel-niespodzianek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mhm, to super, że item został odnaleziony ;) Pozdrawiam wzajemnie :)

2. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Ja strasznie zniecierpliwiony jestem,bo czekam na nową armatę do kolekcji :inlove:
    P.S.Kiedy GT bo brakuje mi armaty miłości?:oops:

toDzasta lubi to.
  3. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Pięknie!:( Znowu, 3 raz w tym kalendarzu PD:(>:(:(. Ile tych PD jeszcze:(!
    PD miliony potrzeba a dają marne 400x lvl. Tyle dobre na Baha a na farmę powinno być 2000x lvl od 50 poziomu, 25-49 powinno być 1000x lvl, do 24 500xlvl.-.- SN powtórzony, to powtórzyć super paszę

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Witaj sąsiedzie, dzień bez narzekania, marudzenia chyba uważasz za stracony :DxD

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A to ty sobie umyśliłeś te levele wbijać tylko przy pomocy PD od Frania i z innych nagród...? o_O
    Trzeba było tak od razu pisać, połączyłabym się w żalu 8)xD

Może w ramach wspomożenia nagród posiej coś albo drzewka posadź czy jakąś zwierzynę zahoduj...?
    Trochę szybciej ci to pójdzie, bo na samym Franiu to ja przewiduję, że następny level wbijesz tak za 10 latek najmarniej xD
    Wiesz, tu są też takie inne sposoby na rozwój xD

6. nemirof75

nemirof75 Czeladnik forum

mam problem otwarłam muszelkę z itemem wegetariański grill a nie mogę umieścić go na pnączu (wyskakuje napis nie masz w inwentarzu) na pasku też brak co jest grane?

7. piechanna

piechanna Analityk forum

Może item postawiłaś już wcześniej na wyspie skarbów albo w ogrodzie ozdobnym ?
    A tak nawiasem mówiąc, to i tak na razie pnącza nie odpalisz, bo jeszcze nie mamy
    trzeciego itemu do kompletu, więc na spokojnie do tego czasu pewnie go odnajdziesz.

Anetta41 lubi to.
  8. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

A ja otrzymałem 3 a nie 5 zagród z muszelki .Składam reklamację do BP - ponieważ żaby zwykłe to nie TS-y

janafarm lubi to.
  9. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Dzisiaj 450 SG x poziom

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*

11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Cieszy mnie każdy prezent z kalendarza :)
    I nie ważne czy PD czy SG - ważne, że jest :)
    Pozdrawiam niezadowolonych :)

12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

mnie też cieszy każdy prezent z kalendarza:D
    uwielbiam kalendarz,zawsze czekam na niego niecierpliwie:D

13. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

dajcie z 5 bananów /bardzo je lubię/

tosia, Anetta41 oraz tarantula66 lubią to.
  14. farmerzw-wy

farmerzw-wy Forumowy żółtodziób

A czy po otwarciu muszelki zwróciliście uwagę czy dopisało wam do stanu sianogrosze. Ja odnoszę wrażenie że nie. Kto jeszcze nie otwierał proszę niech dokładnie to sprawdzi. Wydaje mi się, że to kolejny błąd do zgłoszenia.

15. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

dopisuję,dopisuję.........:)

tosia lubi to.
  16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Zwróć uwagę na to, że w przypadku wygranej SG w kalendarzu czy na kole fortuny są one dopisywane w trakcie wykonywania czynności, a nie chwilę po tym, kiedy pojawi się nagroda.

17. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam
    oczywiście,że dopisują bo wiem ile miałam SG

18. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Wówczas można było dostać żaby jako ts. To, że teraz są zwykłą zagrodą. PT nic nie pomoże z tym ;)

LIDEMAN i Anetta41 lubią to.
  19. tosia

tosia Nadzorca forum

kolejna muszelka otwarta:)SG zawsze się przydaje, szczególnie mi jak zabrałam się za misje w spółdzielni:)nawet nie wiedziałam, że ich tyle mam do zrobienia:D

czekam na jutrzejsze otwarcie muszelki:)

20. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Witajcie :)

Zamieszczam cały wraz z dzisiejszym dniem kalendarz, dla tych co jeszcze nie zaczęli lub lubią planować :)

Super SG się przydadzą, bo robię drabiny i trzeba jajek kupić bo żabki muszą coś jadać, a ja mam tylko 4 drzewka z jajkami :D

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i odliczam czas jak Wy z niecierpliwością do ostatniej muszelki :D Co dzień miłe zaskoczenie i ta porcja tajemnicy, co też tam jest pod kolejną :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.