Opinie Kalendarz muszel-niespodzianek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie jest zle-jak po zabach się okazuje-nigdy nie wiadomo,co potrzebne będzie :p A zaby zawsze do paska chowałam...

2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

moje kochane ts-y daly mi to;):
    zagroda dla kiwi
    krolikarnia pomaranczowa,
    labedzie,
    staw z rybami pomaranczowy,
    wilcza jama, dzieki, same dobroci;)

3. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Ano właśnie ... lepiej zbierać zagrody, bo zawsze mogą się przydać ;)

4. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:)TS-y odkryłem dopiero przed chwilką..
    - kiwi
    - wilki x2
    - jeże
    - strusie czerwone

Zgadzam się z postami : gosiagosia60 , 0olimpia0

Nigdy nie wiadomo co w trawie piszczy.. , wszystko się przydaje , zwłaszcza jak dają za free!
    Tym bardziej że po Ekspresie " San Gigantica" spłukałem się całkowicie z zagród.
    Pozdrawiam;)

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2016
  5. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Żaba x2
    Pomarańczowe osły
    Pomarańczowa kotlania
    Koziarnia pomarańczowa

xDxDxDxD:cry::cry::cry:
    Więcej komentarza nie mam :oops:

ross2 lubi to.
  6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

prezenciki z kalendarza bardzo fajne ,swoich zagród jeszcze nie postawiłam

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pełna zgoda - to jest mój któryś z rzędu kalendarz i chyba prezenty najlepsze :)
    Jak na darmowe fanty to niektóre są naprawdę na poziomie.

8. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

U mnie z kibelków wyrósł okropny brud. Domestos nie pomógł. Wylazły
    -kury pomarańczowe
    -jajcarnia żółta kurza
    -2x pomarańczowe króle
    -żółta strzygalnia.
    Tak jak pisałem wcześniej że będą śmieci i są. W ogóle jeszcze jedna rzecz. Widzę że dostaliście żaby. Powinni je zabrać, bo można kupić za sg.

ross2 lubi to.
  9. zzizzie

No to masz swoją satysfakcję i się ciesz xD
    Dlaczego ty w ogóle jeszcze w to grasz...? o_O

U mnie między innymi czerwony ul... pewnie twoim zdaniem to jest "niskopoziomowy badziew" czy jakoś tak, ale obiecałam, więc mogę ci to podrzucić podczas G&T xD

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jak z TS- ów wychodzą żaby, to może lepiej poczekać z ich wystawieniem do czasu aż zostaną one usunięte z pakietu.

11. zzizzie

W sumie niezły pomysł... trochę po czasie chyba ;)
    Dostałam żaby, owszem - ale te pomarańczowe, których właściwie nie powinno być w tym Cygnusie, bo ich jeszcze nie było w grze, kiedy Cygnus wszedł.
    A zwykłe faktycznie powinny wylecieć z pakietu... ktoś miał gorszy dzień wyraźnie ;)

12. tosia

tosia Nadzorca forum

kalendarz fajny (bardzo bardzo lubię kalendarze) i prezenty też ale z tych budowniczych to zadowolona nie jestem do końca, dostałam żółte i czerwone zagrody a gdzie moje żółwie, jeże czy kiwi, chyba wszystkie nowości omijają moją farmę:( z TS-ów to samo, wiem, że się wszystko przydaje i wsio przygarnęłam do paska:)czekam z niecierpliwością co będzie jutro pod muszelką:)

LIDEMAN, toDzasta oraz ross2 lubią to.
  13. zzizzie

Żółwie, jeże, kiwi i inne łabędzie czekają na ciebie w moim pasku, tylko się przypomnij w stosownym momencie ;)
    Kalendarze to baaardzo sympatyczna zabawa i naprawdę nie rozumiem tych wiecznie narzekających i oburzonych ;)

14. tosia

tosia Nadzorca forum

szybciutko zanotowałam:):)przypomnę się na bank:):)

tez zbytnio nie rozumiem dlaczego niektórzy narzekają, taki charakter widocznie mają, dla mnie kalendarze mogłyby być częściej:):)tylko ja nalezę do tych mało cierpliwych i nie umiem doczekać się następnego dnia:D:D

15. zzizzie

Za darmowe prezenty się obrażać to już trzeba mieć wyjątkowo dziwny charakter xD
    Też zawsze czekam na otwarcie następnego prezentu... ale po dzisiejszej wpadce to chyba bezpieczniej będzie poczekać do rana, ludziom, którzy otworzyli muszelkę tuż po północy, nie dopisano tych stajennych i sporo się naczekali.

Aha, też zanotowałam... i w tym stosownym momencie czekam na listę brakujących zagród, ja naprawdę nie wiem skąd mam tego sporo, a nie używam :)

16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

tosia,zzizzie całkowicie się z Wami zgadzam,uwielbiam te kalendarze i jak dla mnie mogłyby być co miesiąc,albo częściej..................
    też należę do niecierpliwych:oops:
    na młodej faremce też mi wczoraj nie dopisało,ale dziś już były................

LIDEMAN, adikamila oraz zzizzie lubią to.
  17. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Dzisiaj 2x cmj w muszelce

18. *ewa*

dzięki:*
    tego mi trzeba:D
    szkoda,że tylko 2:eek:

adikamila lubi to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Widzę, że maruder w swoim żywiole ;)
    To i ja się pochwalę, że na 95 poziomie dostałam gołębnik, koguty, dziobaki, pomarańczowe strusie i zimorodki xD
    a dzisiaj 2x CMJ-i po co? xD

gadek i adikamila lubią to.
  20. *ewa*

mi akurat chutney baaaaaaaardzo potrzebny,event spłukał mnie do prawie 0 konta,sprzedaję chutneyki,bo świetnie schodzą,a mam niedobory orzechów i cebuli..............

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.