Opinie Kalendarz muszel-niespodzianek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witajcie Farmerzy,

30 dni radości w promieniach słońca! A wiesz, co jest najlepsze? W kalendarzu muszel-niespodzianek dajemy Ci w prezencie użyteczne rzeczy. Loguj się codziennie i odbieraj swoje skarby lata.

baha.png

Środa 01.06.2016, godz. 00:00

Piątek 01.07.2016, godz. 23:59

1.png 1.png 1.png

Pozdrawiamy i życzymy udanej zabawy,

e65d82ab959f4a64d0b160431025904a515ebf78.png

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

.

kotwbutach. i gretag lubią to.
  2. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

moze to dziwne ale z kalendarza ucieszyłam sie bardziej jak z nadchodzącego eventu

już się nie mogę doczekać jutra ;)xD

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja też :D No i kolejna armatka do mojej kolekcji :inlove:

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Babcia też się cieszy , w tym wątku to nie powinno być narzekania , ale wszystko przed nami .xD

5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

No i ja następna, która się cieszy xD Narzekanie będzie ... choćby dla zasady ;)

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Domek na drzewie... mam genialny pomysł na prezent dla pewnej Osoby, która napisała w Zgaduli, że domek jest śliczny :)
    No i może jaki kupon dadzą do mojej mocno przetrzebionej kolekcji 8)xD

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Kalendarze są ok poza jednym starym tematem.
    Tak sobie dzisiaj rozmawialiśmy o itemach to domek na drzewie (4 pola , super) za darmoszkę na 9 w TOP-ie.
    Logika o_O.
    Zdolne i cierpliwe Farmery mogą mieć kilka domków niewielkim nakładem sił 8).

8. zzizzie

Co ty tak wychwalasz te farmery z niewielkim nakładem, hę...? 8)xD
    Nieważne, ile daje ten domek, ważne że się spodoba :)

9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Czyli możliwy wysyp kalendarzowych kurczaków 8) dobrze kojarzę ? 8)

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Daje dobrze i wygląda wyjściowo , wychwalam z zazdrości.
    Jak zawsze 8).
    Nie kumam (aluzja do następnych kolorów) dlaczego codzienne kliknięcie muszli da 10x lepsze nagrody niż wysianie 18 tysi badyla.
    Do tego można otwierać nawet więcej tych muszli ...... a ilość kont wzrośnie i wszyscy zadowoleni;).
    Co widzę jakiś event , mini , nowość to nawet średniego poziomu nie trzyma. Jedynie delikatnie topór utkwił mi w głowie.
    Dobra , bo za offtop mnie pogonią.

Ostatnie edytowanie: 31 maja 2016
  11. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Lubię kalendarze bez względu na nagrody, zawsze to coś za darmoszkę ... :inlove::inlove:

12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Moim zdaniem konta juz sie posypaly8) Wczoraj kurczak mnie opuscil i szybko dostalam nastepnego na niskim poziomie.
    Przypomnialo mi sie: to juz mamy 3 rodzaj kurczaka: kalendarzowyxDxD:cry:

Kalendarzyk fajniutki, domek tez mi sie podoba:inlove:

13. zzizzie

No właśnie, ilość kont rośnie czyli dobry wynik... czyli to, co interesuje Radę Nadzorczą 8)

A tak w ogóle to się czepiasz, jeden lubi w muszlę, a inny 600 razy w małe pole 10 razy dziennie (i tak przez tydzień).
    Dla każdego coś miłego 8)xD

14. gosiagosia60

To może i ja się w końcu na kurczaki załapię,bo już 2 lata czekam i nic -.- Kalendarz lubię,pod warunkiem,że muszle się nie pozamykają :p Sądząc po ostatnich zamachach na nasze portfele,to i to możliwe jest ;) I wtedy z domku nici :(

15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

marudzenia będą na pewno

a na co??

oczywiście na słabe prezenty w kalendarzu :p

że tylko 1 dżem,

albo tylko 500PD

oj nie bójcie się, malkontenci na pewno się znajdą xD

ja kalendarze lubię, bez względy na preznety jakie dostaję, wszak to prezent :D

16. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

a ja tam bardzo lubię dostawać prezenty :) mogą mnie zaskoczyć na 2 sposoby +/- xD

kalendarz spoko, prezenty też będą spoko bo to w końcu prezenty, no nie ?!

17. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam
    Kalendarz dobra rzecz. Zawsze jest trochę super paszy, inne nagrody, które zawsze się przydają , a o których trudno teraz powiedzieć. Poczekajmy - zobaczymy.

zonaania2122 i xBabciaEwa lubią to.
  18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj kochana narzekać to zawsze ktoś bedzie bez tego raczej sie nie obedzie :)
    Oj tez tak myślę zawsze komus coś sie nie spodoba :)

Oj to aż nie możliwe a klikałas w szkole na jajeczka aby mogły sie kurczaczki wykluć? Bez kliknięcia na jajko nic sie nie wykluje jesli nie masz nad nim latarki :)

0olimpia0 lubi to.
  19. gosiagosia60

Nie dostałam się w ogóle jeszcze do szkoły-nie mam w co klikać:p

zonaania2122 i toDzasta lubią to.
  20. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj a czemu to tak? Ja bardzo szybko sie tam znalazłam prawie ze od razu od zgłoszenia

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.