Opinie Kalendarz imprez

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Fajnie,że nowe nagrody za farmeramki będą.Eventów sporo,ale z tych chyba już nic nie zrobimy.Oby ilość szła w parze z jakością.I mam nadzieję,że pociąg nie przywiezie żadnych nowych zagród-dopiero co doszły kozice i grabie zdaje się.

Azile, gretag oraz -agax3- lubią to.
  2. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Stanowczo za duzo tych eventow, sianie, zbieranie i tak w kolko. Nowe drzewka, nowe zagrody a farma nie z gumy. Uwazam, ze jeden event z sianiem by w miesiacu wystarczyl, ja nie robie polowy bo zeby zrobic wszystkie musialabym zrezygnowac z pracy. Obecnych tez nie robie, chociaz pnacze dla mnie, na moim poziomie wyspy -znakomite. Ale czasowka. Dla mnie niemozliwa do zrobienia w calosci, wiec nawet nie probuje.

3. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Marzec, hmm, juz sie ciesze na swiat dzikich zwierzat i ekspres San Gigantica, do tej pory mnie nie zawiodly.

4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja mam małe pytanko:oops: ....kiedy bedzie czas:sleepy: aby uzupelnic stodołe:wuerg: porazka:cry::cry::cry::cry:

5. tigre

tigre Fanatyk forum

A ja luknęłam w kalendarz i chyba mi się podoba - jakieś ciekawostki są i może tego typowego siania wcale tak dużo nie będzie....

6. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Zapowiada sie ciekawy miesiac :inlove: Ekspres i swiat dzikich zwierzat wreszcie :inlove::D No i jak dla mnie super, ze pelnia bedzie dlugaxDMoze w koncu las grzybowy do konca odblokuje;)

7. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

No, jest w miarę dobrze. Tylko gdzie kolorowanie motyli? Przenieśli na kwiecień? xDxD

olgs3, -agax3- oraz tigre lubią to.
  8. Miglanc80

Miglanc80 Forumowy żółtodziób

Ja wiem gdzie..a Ciebie pewnie ominie xDxD

9. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Nawet nie mowcie o uzupelnianiu stodoly, ciulam i ciulam i mam cicha nadzieje ze taki siewny maraton eventowy niepredko bedzie.

kufynka, Azile oraz -agax3- lubią to.
  10. Azile

Azile Komandor forum

Bo niepotrzebnie wsadzili drugi event jak jest świat dzikich zwierząt, ja zawsze eventy z miksowaniem wykorzystywałam na uzupełnienie stodoły, też mi się zapasy pokończyły ;(

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Co tak naprawdę kryje się pod nazwami eventów/misji, dowiemy się dopiero po zajrzeniu do poradników;) Długa pełnia z mroczną misją mnie cieszy:) Może da się ogarnąć temat szybko, bo pasowałoby pozamykać końcówki misji z grzybowym lasem. Jak nie będzie ciekawszych nowości to i oba niesamowite ogrody postawić... I pociąg... już go lubię:) mam nadzieję, że wsad nie podrożeje i da się jeździć za zagrody dostępne w sklepiku...

12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Trochę sporo tych eventów ostatnio było i poza Pełnią Księżyca, BB, Eventem Wielkanocnym oraz ewentualną wymianą czegoś starego na coś nowego w mini evencie z pociągiem w marcu zajmę się głównie spokojnym uzupełnianiem misji ze spółdzielni.
    :):):)

wiktaratuj, evi900422 oraz -agax3- lubią to.
  13. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

No a czemu mnie ma ominąć?
    Aaaa no wiem xD przecież każdy event z hodowaniem nowego zwierzaka mnie omija xD
    Ale tym razem nie będę robić kolejnej półrocznej przerwy :p

14. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Tomik*PL

Twój post nic nie wnoszący do tematu wątku usunęłam jako spam.

15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A tak w sprawie kalendarza na kwiecień: ta pełnia co to ma trwać do 1 kwietnia to kiedy mniej więcej się zaczyna...?

16. magdalena

magdalena Weteran forum

Też o tym miałam napisać.
    Może to pełnia pryma aprilis, albo ktoś się wygadał niepotrzebnie.
    Droga zzizzie to na pewno nie jest błąd ;)

zzizzie lubi to.
  17. saktura

saktura Mieszkaniec forum

Wolałabym żeby to był pryma aprilis żeby nie latać między kuchnią a kompem xD a jeśli faktycznie tak nagle wyskoczyła ta pełnia to dziś albo jutro musi być ogłoszenie.

Azile, olgs3 oraz magdalena lubią to.
  18. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

To pewnie będzia krótka pełnia, a skoro dzisiaj nie ma OO to będzie pewnie od 31 do 1.

19. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

w kalendarzu na maj nie widzę ani jednego dnia bez eventu xD a Frappé Olé 2 to już chyba było :p teraz to już raczej 3 xD

edit. i g&t nie mogę się już doczekać :music:

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2018
    MaraAcoma i SperanzaE lubią to.
  20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Racja, dziękujemy.